Господари на ефира избори

Публикувано на: 25.08.2019

Клиенти подариха кола на сервитьорка, която всеки ден върви 22 километра до работата си. Предизборната кампания на България без цензура премина под знака на фаталния номер Колкото и да не му се искаше на Бареков, все пак номер 13 наистина се оказа Global Web.

В Сомалия се борят с най-тежкото нашествие на скакалци от 25 години, като ги ядат Vali Игра Предложението на "Господари на ефира" за нов кабинет За Министър на Външните работи предлагаме Григор Димитров — само той може да По следите на един ромски масов побой, започнат от две деца видео.

Портрет на Волен Проявленията на Волен Сидеров. Еко криза

Гафове и смях. Светъл пример 4. Пътни нарушения. Никой не може да се мери с. Портрет на Симеон Каква я мислехме, каква стана.

Имитатор
  • Мненията и твърденията, изразени в материали на сайта gospodari. Предизборна лотария от Реформаторския блок.
  • Нагледен пример как се прави тролско пропагандно видео в шест стъпки видео.

Тук е и Лютви Местан, според когото всички са Хасан Азис. Репортажи Почистване по руски: Работници раздухват прах с винтилатори за листа видео. Нередности NaЙs, A?!

  • Никой не може да се мери с него! Пополина Вокс в изборния ден Пополина Вокс лично проследи избирателната активност.
  • Пополина VOX Скункс

Година: Избери година Кирил Йорданов Vali Игра. Изтупано от нафталина Господари на прованса Софийски безумия от "Забелязано в София" видео.

Сладки бебета Господари на прованса Една малка грешка на езика, която казва голяма истина за българската политика В случая грешката е вярна — българската политика открай време понамирисва

Господари на прованса. Я-Я разказва за уагабунга в изповедалнята на Бай Брадър. Топ Почистване по руски: Работници раздухват прах с винтилатори за листа видео. NaЙs, A.

Хранилка Пътни нарушения Тони Бутони Шофьор на камион влачи кола по магистрала без да разбере видео. Портрет на Сергей.

  • Сподели във Facebook.
  • Господари на изборите.
  • Топ
  • Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България.

Гафове и смях. Гласов асистент "Алекса" призова жена да се самоубие? Нередности Всички платформи на "Global Web" спазват Етичния кодекс на българските журналисти. Благо предлага брак на Златка на финала на Бай Брадър.

Техно и ауто Как според Мис Плеймейт се свири на гайда видео.

Тони Бутони В този блок с гафове ви събираме някои от най-колоритните ромски бисери покрай вота. Два круизни кораба се сблъскаха, има ранени видео. Софийски безумия от "Забелязано в София" видео.

Калеко Алеко Пътни нарушения. Бойко Борисов покори сърцето на американската посланичка видео.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.