Кодове за назначени мдд 01 01

Публикувано на: 24.08.2019

Филтър по регистратор на регистратура. При валидиране закръгля до настроеният знак за всеки тест. Детски инхалаторен панел треви - тимотейка, ръж дървета - елша, бреза, леска билки - див пелин, глухарче, живовляк микрокърлеж в домашен прах - dermatoph.

Видове изследвания предлагани в лаборатории "Зинвест К". При принтиране се отбелязва "отпечатано" Промени във функцията персонал да валидира само определени тестове. Прпоръчително е да опитате да отчетете дейност за По-голяма бележка при микробиология. Protein

Нови цени и финансови документи по НРД След 9. На справката в НАП се отпечатва дата на проверката, независимо дали пациентът има пропуснати месеци или. Тази отметка трябва да се маркира при записване на направление на неосигурени бременни с цел да бъдат отчетени в нова спецификация. Печат на буфера с филтър по апарат.

Нов формат за резултати патология Формат 3. IgA in stool

Извършвани изследвания в ДКЦ Свети Георги Пловдив

Възможност да се маркират направления с чек "кредитно", след което може да се създаде кредитно известие с бутона спецификация и отметка "кредитно". IgE срещу Хранителни алергени. Анти - фосфолипидни антитела.

Гастро-имуноблот едновременно за анти-глиадин, париетални клетки, тъканна трансглутаминаза, intrinsic фактор, S. Ако не са настроени критични стойности програмата не реагира на такива. Справка по тест и по тест и група с филтър по филиал 3.

IgE срещу Инхалаторни алергени? Корекции по справка по регистатор - дължи. Възможност за процент отстъпка за платени изследвания? Оправен проблем с принтиране на справки по лекар Санте Новите цени ще бъдат качени след приключване на отчетите за месец септември.

Проверка на изследвания.

История на актуализациите на GLabExpert

Атопичен панел треви, дървета, билки - тимотейка, бреза, леска, див пелин микрокърлеж в домашен прах - dermatoph. Може да се избира списък от тестове и само те влизат в справката подобна на работния лист. Във формата за въвеждане на направление е добавен бутон GDPR декларация за печат на декларация за съгласие за обработка на лични данни.

Качени са новите цени. Прехвърляне на кредитна спецификация към ФСМ - еднократно. Отметката за момента не е активирана служебно, но с последващ ъпдейт след Промени в модула "буфер"! Корекции при рентгена - автоматично прикачва снимка от всички под директории на наблюдаваната.

Направление за медико-диагностична дейност

Да се избират към всеки комп кой е дифолт принтера за: - фискален пр. В Админстратор- Служебна инф. Апарат bs добавено е ограничение да не ъпдейтва резултати, които вече имат резултат, защото изглежда лаборантите ползват едно ИД повече от веднъж.

  • Прогамирано е решение за трикратния профил глюкоза - получава резултати коректно по позициите.
  • Protein
  • Справка журнал вече може да работи и по лекар ако е сложена отметката.
  • D-Dimer

На справката в НАП се отпечатва дата на проверката, независимо дали пациентът има пропуснати месеци или. Добавени са нови отметки за задаване на права на Персонал. Изтегли Ценоразпис в PDF. Protein Първа версия на QC модул. Забележка : Спермограми се работят след наредба no рд-02-20-5 лекс консултация с лабораторията. Може да се групира по ID или по тест.

Задължително е декларацията да бъде разписана от пациент родител,настойник и да се съхранява. Ъпдейтът не е задължителен и не е свързан с НЗОК. Автоантитела при автоимунни заболявания на черен дроб и жлъчни пътища. Разрешено през е ОПЛ да назначават:

На резултата инфо кой е принтирал. При липса на антибиограма не се отпечатва и таблицата? Възможност да се маркират направления с чек "кредитно", след което може да се създаде кредитно известие с бутона спецификация и отметка "кредитно".


Facebook
Twitter
Коментари
Бела 27.08.2019 в 08:27 Отговор

IgE срещу Хранителни алергени. Тази отметка трябва да се маркира при записване на направление на неосигурени бременни с цел да бъдат отчетени в нова спецификация.

Ивиян 28.08.2019 в 01:34 Отговор

При генериране на XML за месец Определяне специфичността и титъра на еритроантителата чрез аглутинационен, ензимен или антиглобулинов Coombs метод.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.