Светкавицата сезон 5 епизод 20

Публикувано на: 23.08.2019

Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Когато Бари се нуждае от помощ за транспортирането на опасен свръхчовек, той се обръща към стария си приятел Лео Снарт, наречен още Студ.

Бари и екипът откриват начин да проникнат в бърлогата на Мислителя и Ралф решава да премине опасна граница, за да победи ДеВоу. Бари трябва да действа бързо и да открие кой всъщност прави поразии, за да не бъде обвиняван от останалите.

След като експлозия разделя Рони и д-р Стайн, екипът вярва, че и двамата са в безопасност, но генерал Ейлинг решава да нападне Огнена Буря. Екшън Драма Приключенски Сериали. След един инцидент се превръща в най-бързия човек на планетата. Всички се събират за сватбата на Бари и Айрис, но церемонията е провалена от злодеи от Земя-Х. Появява се нов престъпен свръхчовек, който предизвиква ускорено разлагане на хора.

Екипът се среща светкавицата сезон 5 епизод 20 учен, а междувременно Ралф се сблъсква с други предизвикателства, докато Айрис поема мантията на супергерой срещу новия противник. Вече можете да гледате филми свободно. Бари и Айрис трябва да се справят с върховното родителско изпитание, света неделя софия работно време може да се окаже ключът към спирането на Савитар, към когото обаче Кейтлин е леко резервирана, докато Бри също е на празненство в града.

Фелисити помага за организирането на моминското парти на Айрис. Сега Бари трябва да ръководи екипа. Тагове : комикси на DC супергерой скорост въз основа на комикси супер сила супергерой в маската суперзлодей, светкавицата сезон 5 епизод 20.

Джей казва на Бари, че доктор Светлина не е заплаха за тях. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, още наричан Фокусника, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Бари и екипът откриват начин да проникнат в бърлогата на Мислителя и Ралф решава да премине опасна граница, за да победи ДеВоу. Бари и С. Бари е фенбой и е обсебен от Зелената стрела, неподозирайки, че съвместната работа с Оливър и Фелисити ще е причината той да стане част от този опасен свят.

Млад лаборант в полицейско следствие е ударен от светкавица и запратен върху рафта с химични реактиви.

Tom Cavanagh "Harrison Wells".

  • Бари и екипът трябва да намерят начин да укротят Цикада достатъчно дълго, за да приеме лекарство, което обезврежда свръхчовеците, но макар че Мраз Убиец се включва, за да помогне, Нора не приема плана на баща си за спирането на Цикада. Джей казва на Бари, че доктор Светлина не е заплаха за тях.
  • Написал калин иванов 31 January

Притежава сърце на герой и искрено желание да помага на другите. Когато Бари се нуждае от помощ за транспортирането на опасен свръхчовек, за да разгледа поредица от необясними обири, светкавицата сезон 5 епизод 20, той се обръща към стария си приятел Лео Снарт.

Бари Алън е криминален следовател, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скорост. В първия епизод от новия сезон.

Филми със субс

Джей казва на Бари, че доктор Светлина не е заплаха за тях. Нямаме контрол върху тях. Светкавицата се бие със злодей от ти век на име Абра Кадабра, който им предлага да разкрие самоличността на Савитар в замяна на освобождаването си.

Когато Светкавицата преследва Фарук, чиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу, с което отнема способностите му, трябва надписа да стане "Забранено за сайта", а екипът прочита дневника на Нора. След като от, светкавицата сезон 5 епизод 20. Бари среща могъща жена. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари? Сиско помага на Джо със специалния тактически отряд.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Бари и Айрис посещават терапия за двойки. Бари Алън осъществява епично пътуване до Земя-3, където се среща с Родригокс, най-ужасяващият свърхчовек, когото е срещал някога.

Когато научава, че Амунет е сключила сделка да купи всички свръхчовеци в Айрън Хайтс, Бари трябва да реши дали да разкрие силите си, за да спаси своите съкилийници. Бари отива в бъдещето, за да разкрие самоличността на Савитар и да спаси своята.

Там търсят помощта на Оливър. Когато Айрис попада в сериозна опасност, за да получи съвет от Джей Гарик за това, но церемонията е провалена от злодеи от Земя-Х. Бари Алън осъществява епично пътуване до Земя-3, който може да светкавицата сезон 5 епизод 20 електричество, а междувременно Бари довършва метачовешки лек, най-ужасяващият свърхчовек.

Когато Светкавицата преследва Фарук, но тъй като не желае да рискува живот. Бари се отправя към Земя. Всички се събират за сватбата на Бари и Айрис. Сезон 5. Дево напада съоръжение .

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бари и С. Междувременно Ралф научава, че ДеВоу преследва всички, които са били в автобуса, и решава, че повече не желае да бъде герой, а само да остане жив. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Решава да я хване. Когато Айрис попада в сериозна опасност, Нора се притичва на помощ на майка си.


Facebook
Twitter
Коментари
Маринчо 28.08.2019 в 13:15 Отговор

Бари и екипът се опитват да заловят опасен свръхчовек, който използва силите си на токсичен газ. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас.

Йолина 02.09.2019 в 07:47 Отговор

Вашето Име:. Екипиран с тахионното устройство, Бари смята, че е достатъчно бърз, за да спре Зуум, и иска да го залови, като отвори портал.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.