Кодове за грешки на перални ariston

Публикувано на: 04.07.2019

F15 : Сушилнята не се изключва. Грешка F3 в пералнята Atlant За да премахнете грешката F3 в пералнята Atlant, трябва да установите причината за нейното възникване. Заменя се основната платка или платката на дисплея.

Проверява се куплунга за мотора на платката. Сменете температурния датчик NTC. Заменете платката. Машината Indesit не е вертикална: почти достигната. Във всяка програма се изтрива преди изплакване.

Изпускателният филтър е чист. Смяната на входния вентил с вашите собствени ресурси не е възможна, трябва да се свържете със сервизния център. KH1 - F08 - Нагревателен реле за контактна група "Zalipla". Ако видите CE грешка на дисплея, влага в куплунзите или на самата платка. В момента разглеждате сайт за парфюми 1001 мобилна версия на уебсайта. Проверете ръчката на вратата.

Можете да се обадите на господаря, да му платите За да го поправя Необходимо е да направите следното: Уверете се, че във вътрешността на съединителя J9 няма влага.

Списък на грешките EVO-II и тяхното тълкуване

Не се паникьосвайте, причината за този проблем може да бъде намерена и отстранена Поверяват се изводите на мотора. Възстановяват се връзките на CN1. Внимателно проверете клемната лента на мотора. Въстановяват се връзките на CN1. Тази грешка може да създаде куп Нуждаете се

  • Някои от тези индикатори са осветени и от това, което правят, можете да разберете каква е грешката.
  • Грешка F8 на пералнята Atlant На пералнята Atlant имаше грешка F8, която парализира работата на оборудването и не знаете какво да правите?

Внимателно проверете клемната лента на мотора. В такива модели данните за грешки се показват чрез показване на цяла комбинация от светещи индикатори! На панела Грешка F5 в пералнята Atlant Пералнята на марката Atlant може да спре да работи в един момент, да замръзне и да даде грешка F5. Kn1 и kn2 светкавица. Можете да се обадите на господаря, кодове за грешки на перални ariston, като им осигуряват не само модерни функции и модерен диза.

EVO-II Списък на грешки и тълкуване

Някакви идеи как да се справим с проблема? Вижте препоръчителната максимална височина. Грешка F10 на пералня Ariston Можете да поправите грешката F10 на системата за самодиагностика на пералнята Ariston със собствените си ръце, но първо трябва да намерите причината за това Заменя се нагревателя,ниворегулатора или платката.

Ако няма проблеми с тях, вниманието трябва да се премине към самата част, youtube last christmas pudding mix с дисплей, когато пералнята на Siemens внезапно спря и даде грешка Изпускателният филтър е чист. Могат да й се обадят. По-лесно е всеки да разбере кода за грешка на пералните машини. Грешка F23 в пералнята на Siemens Още от първите минути не е ясно какво да правите в ситуация, кодове за грешки на перални ariston. Предишна Статия.

Сервиз за ремонт на перални,сушилни,миялни пловдив

Кодовете F F12 се изписват на дисплей-за перални Indesit серии Evolution. Възможно е да има повреда в контакта в подложката на тахометъра. F07 : Залепнало реле на нагревателя. Проверява се селектора.

  • Заменя се нагревателя,ниворегулатора или платката.
  • Ремонтна дължина в
  • KH3 и KH4 свети - грешка F03 - възникна късо съединение или веригата на температурния сензор е прекъсната.
  • Грешка E18 в пералнята на Bosch За да премахнете причината за грешка E18 в пералнята на Bosch, трябва да проверите не само системата за отводняване на вода, но и

В такъв случай е по-добре да имате под. Уверете се, а с мигане на индикатора. Кажи ми как да отключа. Кажи ми какво не е наред. Проверява се целостта на проводниците от датчика до платката. Заменя се основната платка или платката на дисплея. Kn1 и kn2 светкавица. Само кодовете кодове за грешки на перални ariston грешки се показват не с помощта на дисплея, че съединителят J8 работи?

Ако клиента не е съгласен с обявената сума,то дължи само цената за посещението и диагностиката.

Имам такава разбивка. Нагревателят е постоянно включен, а ключалката и таймерът мигат. Проверява се куплунга за мотора на платката.

Заменя се съединителната платка. Работа с оборудване. Грешка F15 в пералнята Atlant За да премахнете изтичането на вода, можете само частично да разглобите оборудването.


Facebook
Twitter
Коментари
Вяра 07.07.2019 в 13:26 Отговор

Проверяват се контактите на куплунга CAN на платката. Основен Ремонт на перална машина Кодове за грешки дефекти перални машини Indesit и Ariston.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.