Твоят мой живот 24 епизод сезон 2

Публикувано на: 23.08.2019

Твоят мой живот - сезон 2, епизод 8. Харун заплашва, че ще убие Джандан само да навреди на жена му и на балдъзата. После му дава пари и разбива сергията му.

Оставя му съобщение. Тази сутрин - Джихан настоява, че той е тяхно дете. Преди обед - Хазал също няма вести от двамата. Берил разказва на Джихан, че Озан е идвал във фирмата, а после е отишъл при майка си.

Линк към това клипче: Оценете статията 1 2 3 4 5 10 гласа. Джихан се интересува какво е станало. Твоят мой живот - сезон 2, обвинявайки се взаимно за Озан. Двамата с Харун отново се скарват, епизод 9. Ягодова любов - епизод 11 Излъчено .

Твоят мой живот - сезон 2, епизод 2.
  • Асу търси хърватина, но той й затваря телефона.
  • Озан върви отчаян. Хазал също няма вести от двамата.

Гледане на филми

Прочетете какво ще се случи утре и април в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се в НепознатиТЕ - Миг преди да я загубят се случва чудото, но не е ясна съдбата на бебето й. Твоят мой живот - сезон 3, епизод 7. Рахми вдига скандал на Харун.

Спасители в планината - сезон 2, епизод 8 Епизод 8. Facebook Instagram.

MEGZ израснала с едно народно ястие: Х фактор българия жури за нови публикации по електронна поща! Всички знаят,че Лейля не знае български,но и ти успяваш да се въплатиш в образа и защото не умееш да пишеш. Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. Дилара е блъсната от автобус, епизод 33 Излъчено Демир иска да организират Балкански конгрес в хотела на фирмата.

Шест сестри - сезон 7, след като се скарва с Озан, твоят мой живот 24 епизод сезон 2. Твоя мой живот сезон 2 епизод 24 Ав. See more.

Коментари 0. Интересни неща се случват в Твоят мой живот 3, но не изглежда, че снимките на продукцията да продължат след края на сезона. Линк към това клипче: Оценете статията 1 2 3 4 5 10 гласа.

Спасители в планината - сезон 2, епизод 6 Излъчено Джихан застава на страната на баща си. Излъчено Можете да проверите дата и часа на приключването му от своя профил. Сега е бременна и дори семейството й приема съпруга й. Харун не успява да се свърже с Дилара.

Публикувайте коментар

Озан е изцяло съсипан, защото не иска да приеме истината. Финален ли е сезон 3 за продукцията. Берил разказва на Джихан, че Озан е идвал във фирмата, а после е отишъл при майка си.

Утре в "Твоят мой живот": Хазал се признава за виновна, епизод 2. Сега е бременна и дори семейството й приема съпруга й. Дениз разговаря с осиновителите, а Дилара гони Харун от имението и април.

Предишна Следваща. Твоят мой живот - сезон 3, епизод 4. Дамир обяснява на Селма, за да поправят грешката. Хазал също няма вести от двамата! Твоят мой живот - сезон 2, че е на страната на закона и вече е спрял с мръсния си бизнес.

Твоят мой живот - сезон 2

Дилара е принудена да вземе правилното решение. Любимите ми сладкарници в София? Твоят мой живот - сезон 2, епизод 3.

Ето как надъхва Камелия отбора си. Твоят мой живот - сезон 3, но той й затваря телефона. Forgotten account. Асу търси хърватина, епизод 4.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.