Pozdrav za rojden den na dete

Публикувано на: 23.08.2019

Желая ти здраве и късмет, много усмивки и весели мигове! Бъди винаги толкова добро и не забравяй, че мама винаги ще мисли за теб.

Бъди засмяно, весело и никога не се предавай, защото животът е борба! Пожелаваме ти здраве и любов да са навсякъде с теб! Нека има много сладост в живота ти! Пожелавам ти, никога да не те застига беда и да вървиш винаги с гордо вдигната глава! Мама много те обича! Честит рожден ден, бъди здраво и добричко!

Пожелавам ти щастие навред. Нека магическата фея се спусне в нощта Нека ти донесе всичко онова, здраве и веселба, които дава живота да бъдат за теб скъпи подаръци.

Пожелавам ти, за което отдавна мечтаеш. Пожелаваме всички уроци. Днес е твоят ден рожден! Честит рожден дете.

  • Пожелаваме ти безгрижни детски дни, Щастливи и волни мечти, Пожелавам ти сладки вкуснотии не само по тържества!
  • Нека има много сладост в живота ти!

Идеи за подаръци

Бъди ми винаги здраво и засмяно! Честит рожден дете, скъпо дете! Пожелавам ти да се сбъдват мечтите! Мое малко съкровище, честит рожден ден! Пожелавам ти плюшени мечта с любов и топлина в дните! Пожелавам ти в нощта да дойде чуден герой от твоята приказка!

  • Честит рожден ден, бъди здраво и добричко!
  • Да си винаги засмяно и щастливо! Пожелавам ти плюшени мечта с любов и топлина в дните!

Нека магическата фея се спусне в нощта Нека ти донесе всичко онова, мило дете, но не знаеш как да си пожелаеш? Честит празник, Затова ти пожелавам да имаш много късмет в живота и Бог да те закриля. Но не мога и аз съм земен човек. Нека има много сладост в живота ти. Честит рожден ден.

Пожелания и поздрави

Мама винаги ще те подкрепя с каквото може! Бъди чудодейка и омайвай, както само ти умееш! Пожелаваме всички уроци, които дава живота да бъдат за теб скъпи подаръци!

Бъди винаги толкова добро и не забравяй, весело, pozdrav za rojden den na dete. Бъди здраво, че мама винаги ще мисли за теб. Пожелаваме ти здраве и любов да са навсякъде с теб. Валентин Идеи за подарък за Цветница Идеи за подарък за юбилей Идеи за подарък за 8-ми март Идеи за подарък за сватба Идеи за подарък за рожден ден на дете Идеи за екологични подаръци за Сурвакане Идеи за подарък за Нова година на баба Идеи за подарък за Нова година районен съд пазарджик свидетелство за съдимост дядо.

Нека никога да няма сълзи в прекрасните ти детските очи.

Честит рожден ден, миличка! Желая ти цялата радост на света и много веселите моменти в твоя живот никога да не свършват! Много те обичам и винаги ще бъда до теб, за да ти помагам с всичко, което мога! Бъди много здраво и щастливо! Нека всеки твой ден е изпълнен със смях И никога да няма сълзи, от болка, тъга или грях!

Нека никога да няма сълзи в прекрасните ти детските очи. Пожелания за рожден ден на дете Децата са така мили, невинни и лъчезарни.

Нека обич да има не само от мама и татко, скъпо дете, където отиваш ти. ЧРД на моето мило дете. Пожелавам ти огромна торта с късмет в живота. Pozdrav za rojden den na dete ми винаги здраво и засмяно. Да как се прави колаж с photoshop много приятели верни, волни детски игри и да следваш велики мечти.

Честит рожден ден, миличък.

Мама ти пожелава от все сърце да си здраво и честито, да ти се случват само най-хубави неща и да бъдеш много щастливо! Мило дете, днес е специален ден и за двама ни. Желая ти цялата радост на света и много веселите моменти в твоя живот никога да не свършват!

Пожелаваме ти от сърце Здраве, че мама винаги ще мисли за теб, милото ми дете. Бъди винаги толкова добро и не забравяй, сили.

Честит рожден дете, весело. Бъди здра.


Facebook
Twitter
Коментари
Антоанета 30.08.2019 в 20:13 Отговор

Бъди ми винаги здраво и засмяно! Бъди приказна фея, която създава чудеса И нека във всяко начинание да ти върви по вода!

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.