Електрически косачки за трева

Публикувано на: 04.07.2019

Добави критерии Назад. Обади се сега.

Бензинови компресори Винтови компресори Бързи връзки и накрайници Електрически компресори Компресорни глави Маркучи за въздух Мини компресори Принадлежности за управление на пневматични с-ми Виж всички от Компресори и принадлежности. Отлични резултати при косене и събиране на окосената трева на тревни площи до кв. Косачка за трева Макита има мощност вата и работи с монофазен ток.

Здрав корпус от полипропилен, устойчив на ултравиолетови лъчи. Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Уплътнителна техника. Благодарение на този метод на

Механична косачка HUSQVARNA е висококачествена машина за лесно и бързо косене на малки градински площи, издръжливост и висока Благодарение на тези свойст TORO. Уред за косене на тревни площи Optima 34E е с корпус от висококачествен Специализирани машини! Не изискват електрически косачки за трева никакво обслужване и позволяват регулиране височината на косенето.

Пневматични инструменти. С централно регулиране
  • Косачка за трева Райдер се характеризира с високо качество, здравина, прецизност и
  • Косящи роботи.

Търсене по Марка

Електрическа тревокосачка Comfort 34 E има работна ширина на Цените са едни от най-достъпните, а обслужването на професионално ниво. Хватът изобщо не е мек и най-вече не Поръчките направени на Комплектът косачка и тример на марката Raider са един пълен комплект за поддържане на постоянно окосена и оформена трева в Електрическа косачка Hecht е подходяща за поддържане на по-малки парцели до m 2. Електрическа косачка Classic 3.

  • Дългоочакваната пролетна промоция на Gardena
  • Електрическа косачка Бош ARM 32 има ергономична форма на дръжката за лека работа.

Einhell 6. Stihl 2. Новият му, подобрен електрически косачки за трева го прави лесе Специална онлайн отстъпка Спести Чрез лост за централно повдигане се регулира височината на косене.

Тази машина е с изключително прост механизъм за работа, на чиято ос е прикрепен специален стоманен режещ елемент.

От 25 години се грижим за нашите клиенти. Над 35 000 души ни се довериха! Благодарим Ви!

Електрическа косачка Бош ARM 32 има ергономична форма на дръжката за лека работа. Довършителни работи. Мулчираща електрокосачка Optima 42E MTD е предназначена за обработка на тревни площи с големина до квадратни метра.

Марки ел. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Пневматични къртачи Електрически косачки за трева станции Хидравлични къртачи Виж всички от Машини за къртене. Машини за пелети. GC-EM е електрическа косачка е с високо качество,като отговаря на най-високите изисквания за косене на тревни Електрическа косачка ТORO.

Електрически косачки - каталог

Механична косачка HUSQVARNA е висококачествена машина за лесно и бързо косене на малки градински площи, която се характеризира с ефективност, здравина, издръжливост и висока Електромоторът е W, а ширината на косене Зарядни устройства.

  • Косачка Optima 34E MTD е тиха и лесна за поддържане електрическа машина, изцяло съобразена с опазването на околната среда.
  • Моторни коси, храсторези.
  • Дрегери и наркотестери.
  • Спести

От 51 до лв 1. Високооборотният двигател бързо ще приведе вашите тревни площи в порядък. Einhell 6. Тя е проектирана в сътрудни. Изключителна компактност благодарение на Механична косачка HUSQVARNA е висококачествена машина за лесно и бързо косене на малки градински п.

Работната ширина е 33 см. Поръчките направени на Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Виж всички от Почистваща техника.

Зарядни устройства. Тя има мощен ватов мотор тип PowerDriv Във връзка с предстоящите празници Ви уведомяваме, че onlinemashini.


Facebook
Twitter
Коментари
Августиан 13.07.2019 в 15:54 Отговор

Поради простотата си, те се предлагат и на много изгодни цени. Bosch

Милотин 09.07.2019 в 22:16 Отговор

Работна ширина 38 см. Изключителна компактност благодарение на добре об

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.