Изходно ниво по математика за 5 клас онлайн

Публикувано на: 22.08.2019

Основни задачи с процент. Начален преговор. Перпендикулярни прави.

Повърхнина и обем на геометрични тела. Разместително, съдружително, разпределително свойство при умножение. Прости и съставни числа. Действия с дроби. Не можеш да гласуваш отново!

Важни текстови задачи с въвеждане на части от числото 1. Намиране на неизвестен множител, делител. Десетични дроби. Видове триъгълници. Начален преговор! Прости и съставни числа.

Уникално полезно видео, с което ще се подготвиш супер за изходното ниво по математика за 5.

E-mail или потребителско име

Крайна десетична дроб. Видове триъгълници. Признак за делимост на 2, 5 и Годишен преговор. Събиране и изваждане на обикновени дроби. Намиране на неизвестно събираемо, умаляемо и умалител. Умножение на десетични дроби с десетични дроби.

Развивка на куб. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар. Oпределение и видове трапеци. Геометрични фигури и тела. Как решаваме задачи с ДДС! Представяне на данни.

Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар? Всичко важно и основно. Контролна работа. Част от число.

Вариант 1. Лице на произволни равнинни фигури. Моля въведете текст преди да изпратите. Контролна работа. Важни текстови задачи с въвеждане на части от числото 1.

Крайна десетична дроб. Математика за 5. Част от число. Важни задачи за движение по течение на река и въздушно течение. Безкрайна периодична десетична дроб.

Геометрични тела. Работа с диаграми. Умножение на обикновени дроби. Текстови задачи от движение. Четене и писане на естествени числа. Регистрирай се Регистриран си. Разширяване на дроби.

Делимост на сбор. Събиране и изваждане на естествени числа. Деление на десетични дроби с естествено число. Оценка на резултат.

Признаци за делимост на 2, 5. Признаци за делимост на 4, 25 и Преминаване от една мерна единица в друга. Умножение на обикновени дроби.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.