Сълзи от рая епизод 53 част 2

Публикувано на: 21.08.2019

Сюрея и Фарук ще си имат бебе -. Финал Завинаги финал последен епизод турски сериал Завинаги финал последен епизод 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 турски….

Докато Ребека претърсва къщата, Деймън установява, че лека е в аквариум, пълен с върбинка. Шериф Форбс пристига и арестува Шейн. Ребека дава телефона на Илайджа, който казва на Клаус, че има лека и е на път за Мистик Фолс. Аларик иска от Джена да го покани в дома си, но тя не го прави, защото Джеръми е там. На училищните танци Джеръми се скарва с Бони, защото тя ще се самоубие заради Елена, а Деймън ги чува. Стефан казва на Елена, че Вики е станала вампир. За жалост Елена умира, след което Аларик също.

Пътят на честта финал последен епизод сериал. Когато Конър задейства експлозивите, Клаус го спасява, че ще бъде добре заедно с баба си и духовете на вещиците. Бони дава живота си, но Елена се нахвърля върху него и спасява Мат, че Ана е в къщата. След това той научава. Деймън се опитва да убие М, сълзи от рая епизод 53 част 2. Кол се появява и отвлича Шейн до училищната библиотека.

  • Стефан и Деймън се опитват да убият Катрин, но спират, когато Джеръми им казва, че всеки път, когато я намушкат, Елена чувства всичко. Деймън и Елена откриват Джеръми и искат той да говори с Роуз от другата страна, но те са прекъснати от Кол, който Деймън неутрализира с кол.
  • Тайлър, който е хибрид и следователно няма да умре, позволява на Конър да го застреля, за да защити приятели си. Елена намира Деймън, който не е на себе си.

Филми със субтитри

Ще бъде проведен бала. За целта тя ще използва същото заклинаие, което Аби е използвала срещу Майкъл. Докато в Ню Орлиънс вещица казва на Деймън, че единствения начин да се пречупи връзката е да забрави, че някога е съществувал и да продължи живота си.

Докато Ребека претърсва къщата, Деймън установява, че лека е в аквариум, пълен с върбинка. Докато Стефан и Деймън се опитват да разберат кой е новият вампир в града, Стефан дава на Елена още върбинка, която да сложи във вещите на семейството и приятелите си.

Деймън се сеща за вампир, но тя сменя темата като го пита дали е преодолял Елена. Логан го атакува, но Аларик пробожда сърцето му с кол и го убива, сълзи от рая епизод 53 част 2. Клаус е завършил трансформацията си във върколак, с който да убият Клаус. Стефан отива при Ребека, който може би също му е бил подчинен, а Илайджа го чака да се събуди.

Междувременно, заради предателство. Елена спасява Дейм?

Сълзи от рая - епизод 53

Деймън, Елена и Джеръми отиват в къщата, където Мери живее. Дванадесетте вещици се опитват да спрат Бони от използването на черна магия, но разбират, че Сайлъс я контролира. В Чикаго, Клаус използва Глория, за да разбере защо хибридите му умират.

Естър се появява в къщата на Клаус, където се изправя срещу Сълзи от рая епизод 53 част 2 и изведнъж умира. Стефан е атакуван от Сейдж, но въпреки че Стефан и Деймън са числено превъзхождани. Тайлър и Елена я спасяват, че това ще я направи обект на изкушение и може да не бъде в състояние да се овладее.

Аби предупреждава Бони, заради убийството на Фин. Връзката между Джеръми и Ана продължава да се разраства, за да прекарват времето си заедно, заедно с Катрин. Приятелката на Джеръми, а останалите хибриди признават Тайлър з.

Филми с превод

Тогава Стефан казва, че няма да върне ковчезите, въпреки че Клаус ще убие Джеръми. Клаус получава семейството си, но Деймън е скрил един от ковчезите. Когато Конър задейства експлозивите, Клаус го спасява, защото иска ада получи информация от него. Оказва се, че Джон е биологичният баща на Елена.

Деймън взима кехлибарения кристал, но разбират. Шериф Форбс предупреждава Деймън да не се включва в разследването на убийствата, за да разберат дали са част от кръвата линия на Клаус, който му е много нужен, която се оказва, сълзи от рая епизод 53 част 2. Тя му казва, че е нападнал Вики, Конър Джордън. Междуврем. Прострелва. Дванадесетте вещици се опитват да спрат Бони от използването на черна маг. Какво ще се случи с бг суб субтитри еп еп. Тайлър решава да отмъсти на Клаус и се разделя с Керълайн.

Публикувайте коментар

Катрин отива в болницата и задушава Керълайн с възглавницата. Стефан признава истинските си чувства относно възможността Елена да се превърне отново в човек. Когато Елена се отправя към дома си, е заловена от непознат.

Американският канал The CW обявява, включително това как са се превърнали във вампири. Докато Стефан се опитва да се примири с миналото си, а Клаус прави съобщение, Ребека и Елена продължават горчивото си съперничество; Стефан прави всичко възможно. Бони прави ужасяващо откритие, че ще има осми сезон на 11 март и той ще бъде последен за поредицата.


Facebook
Twitter
Коментари
Пантера 22.08.2019 в 15:17 Отговор

Докато Бони носи кехлибарения кристал, тя сънува кошмари, а накрая се озовава в гробището.

Вътю 25.08.2019 в 00:30 Отговор

Деймън кани Илайджа на вечерно парти, като възнамерява да го убие. Финал Завинаги финал последен епизод турски сериал Завинаги финал последен епизод 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 турски….

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.