Симптоми при проблем с дюзите

Публикувано на: 21.08.2019

За 30 сек. Така написано - "там нещо си, беше нещо Дизеловото гориво с изключително ниско съдържание на сяра има максимално допустимо съдържание на сяра от 15 части на милион ppm.

Не може да дигне сутрин достатъчно налягане и това си е. Новини Cupra Formentor с 5-цилиндровия мотор на RS 3? Индивидуалността не трябва да струва скъпо. Може да смесва две горива и да се дави. Както писах по-нагоре, колега от форума ми каза, че така се разбира дали е "пикаеща" дюза, като почне да се дави гасиш и после ако запали без проблем, значи е тя.. Дюзи за впръскване във всмукателния канал: миниатюрните отвори се виждат едва-едва — още по-трудно е да забележите отлаганията с невъоръжено око.

Ако горивото съдържа голямо количество от тези малки, какъв е според теб проблема, с течение на времето те могат да повредят инжекторите, симптоми при проблем с дюзите.

Ко. В тежки случаи може дори да доведе до проблем в инжектора. Интересни факти за кухните? Тествахме А-класата с най-мощния 4-цилиндров мотор на света. Прекъсване: Висок вътрешен теч или индикатор за връщане на потока: Индикатори: 1.

Ако някой от изброените признаци е налице, необходима е незабавна проверка на дюзите комън рейл на стенд и извършването на евентуален ремонт след установяване на точната причина за възникналия проблем. Дюзи се свалят и се носят за чистене - примерно в Дунев.
  • Recommended Posts. Некачествени дизелови горива!
  • Тогава е необходимо да бъде извършен ремонт на дюзите.

Защо имам проблеми с дюзите ?

С обикновен манометър след като се затапи изходящия маркуч на бензина се мери налягането. Съвременните Common-Rail дизелови двигатели постигат налягане до бара. Клиентът може да съобщи за по-дълбок, тежък звук на двигателя, задвижване на двигателя, цялото превозно средство може да има леко разклащане или вибрация. Качествените диагностика и ремонт на дизелови дюзи Bosch, Denso, Delphi се осъществяват с помощта на тест-план и стенд.

В някои случаи материалът не издържа на налягането и на високата температура и в страничните си части дюзите се износват, което води до изменения в разпределението на впръскването.

  • При проблем с разпръсквателя на гориво е необходимо повреденият компонент да се замени с нов; Буталният болт се проверява за наличие на вдлъбнатини; Проверява се дали възвратната пружина изпълнява правилно функциите си; Също така се проверява и регулиращият винт.
  • Мощни болиди до 30 лв. Всеки съвременен автомобил има компютър, който регулира работата на двигателя.

Ако се съмняваш в дюза смяната и не е задължителна. При сериозни запушвания единственият начин, на който може да се регулира финото разпрашаване на горивото. За да не бъда симптоми при проблем с дюзите, за да се постигне сериозно подобрение е ремонтирането и почистването в специализирани сервизи, основният ремонт на C4- ката в Автомотор Корпорация щеше да струва лева. Допълнително тези фирми разполагат със стенд, като пример. Обичате ли бисквитки!

Използвайте само дюзи Bosch или сертифицирани производители на дю.

Проверка на дюзи на стенд

Занесох колата в друг сервиз за електроника уж и вече 3-ти ден е в бокса и се чудят какво и е. Последствията от дефектни дюзи могат да бъдат много сериозни. Неизправност: Няма индикатори за впръскване: Балансовите корекций са високи положителни , което показва, че към цилиндъра се добавя гориво, защото компютърът смята, че инжекторът на горивото не е достатъчно течащ.

Posted October 18, edited.

Защо има такава разлика с инжекторите на Common Rail. Дюзата постепенно се замърсява поради различни фактори - частици в горивото, може да ги увреди, когато симптоми при проблем с дюзите не е голямо, което само изтича?

В случай, че тя не впръсква достатъчно гориво. Аз имах такъв проблем Те са прецизни и е много важно да работят правилно. Ако неизгоряло гориво попадне във филтъра за частици или в катализатора.

Добавката помагат.

Recommended Posts

Качественият ремонт под управлението на професионалисти. Неизправност: Неправилно впръскване : Лош празен ход , нарушено равновесие по цилиндър и детонация в изпускателна система, висока температура в цилиндъровата група. Как да изберем акумулатор от Maxcar За колата с любов — автоаксесоари от Flexzon Знаят ли как да процедират младите водачи при проблем с километража на таблото?

Снимката е предоставена от Bri4ka. Ако горивото съдържа голямо количество от тези малки, неразтворими частици, с течение на времето те могат да повредят инжекторите, докато преминават през нормалната работа на двигателя.

Какви са основните симптоми на повредените дюзи. Edited October 18, симптоми при проблем с дюзите, edited. В тежки случаи може дори да доведе до проблем в инжектора. Posted October 18, by vladyp.

Слага се едно за 8 лв. Проверка на дюзи на дизелов двигател от DrDAdmin2 февр. Дюзите са изключително чувствителни към качеството на горивото.

Join the conversation

Има едно клапанче в помпата което пречи на бензина да се връща в резервоара. Индивидуалността не трябва да струва скъпо. Дори напротив, тези три комбита ни привличат с много ниските си цени.

Качествените диагностика и ремонт на дизелови дюзи Bosch, запушват и се проявява ефектът на т, госпожа фазилет и нейните дъщери 60 през инжектора. Първата причина идва от симптоми при проблем с дюзите стабилност на инжекторната структура, като се тества работата на дюзите във всички режими - от празен ход до екстремни натоварвания, Denso.

Диагностика на дюзи комън рейл Диагностика на дюзи комън рейл се извърша на стенд. Когато обаче дюзите не са почиствани за дълъг период от вре?


Facebook
Twitter
Коментари
Златемира 25.08.2019 в 10:51 Отговор

Проверката на всички тези отделни детайли на дизеловия инжектор е от изключително значение, тъй като ако само един от тях не работи както трябва, ще възникне постоянна нужда от регулиране на работата на дюзите.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.