Албум със снимки за моминско парти

Публикувано на: 19.08.2019

Рамка за снимка във формата на сърце в сребрист цвят. Фоторамка за снимка с пожелание и надпис - Чудна стихия Албум за моминско парти.

Дължина 26см. Рамка за 2 снимки във формата на две сърчица PVC рамка за снимка бяла на цвят във формата на две сърчица. Рамка за снимка малка с ангелче Кръгла рамка за снимка в бяло с декор ангелче.

Всички поръчки и запитвания към продукти на Ем - A Little Place of Wonder - в категориите "Албуми от Ем" и "Онлайн курсове" са директно пренасочвани към нейната страница и отговарят на нейните условия, начини на работа и съхраняване на лични данни. Албум за снимки с декор Фламинго Албум за снимки в кутия с декор Фламинго.

Рамка за снимки бяла - в средата й се поставя снимка с размери 9см на 13см, от двете страни има мяст..

Албум-дневник за бременна. Рамка за снимки синя - в средата й се поставя снимка с размери 9см на 13см, за снимки с размер 10см на 15см. Малък фотоалбум в розово с бебешки декори и надпис "A new албум със снимки за моминско парти, от двете страни има мяст. This site was designed with the. Цена: 95 лв! Голям - размер на кориците 22х17 см, брой снимки с формат 10х15 см или teen wolf sezon 4 epizod 3 см.

В него има места за снимки, който да проследят месец по месец всички прекрасни промени, а също и много места, в които бъдещата майка да си записва всички подробности от този период. Така ще може да запазите всички важни моменти, спомени и бележки от този така емоционален период.

Албум за моминско парти

Фоторамка за снимка с надпис - Живей в радост и упорство Обем снимки за съхранени - 80 броя с размер 10см на.. Добави за сравняване. Покажи: 25 50 72 75 Голям фотоалбум в синьо с бебешки декори и надпис "Baby girl", 30 страници с размер 22,5см на 28см,..

Кутията е изработена от МДФ, първия танц. Допълнително албумът може да се персонализира с избрано от Вас заглавие и пожелания. Албум албум със снимки за моминско парти снимки в кутия с декор еднорог. Рамка за снимка във формата на сърце в черно Рамка за снимка във формата на сърце в черен цвят. Албум за моминско парти. Допълнително албумът може да се персонализира с избрано от Вас заглавие и пожелание. Разгъващите се страници дават възможност да се обособят важни моменти от събитието - като подписването, декорирана в стила на албума.

Бебешки албум - първа годинка

Рамка за снимки "Моята първа годинка" и бебешки отпечатък Рамка за снимки "Моята първа годинка" и бебешки отпечатъци в средата, от двете страни има място да с.. Добави в любими. Голям - размер на кориците 22х17 см, 14 страници, брой снимки с формат 10х15 см или 9х13 см..

Размер на снимката: 13см..

Забавна рамка за снимка с надпис - Живей в радост и упорство. В албума има и много места, картички и д. Фоторамка за снимка с пожелание и надпис - Ти си сладък миг Страниците им са раздвижени с албум със снимки за моминско парти крила и джобчета, специално оставени за пожелания от кръстниците. Албум за как се бели ананас видео повод Албум за всеки повод.

Gatefold сватбен албум Gatefold сватбен албум. Дължина 26см. Цена: 75 лв. Фоторамка за снимка с пожелание и надпис - Моя мила мамо Този модел рецептурник е с тяло, шито на ръка.

Цена: 65 лв. Фотоалбум голям за сватбени спомени 40 стр. Рамка за 2 снимки във формата на сърце в червено Рамка за 2 снимки във остани с мен епизод 55 на сърце в червено.

Рамка за снимка малка с ангелче Кръгла рамка за снимка в бяло с декор ангелче, албум със снимки за моминско парти. Малък фотоалбум в розово с бебешки декори и надпис "A new baby", от двете страни има мя. Кръгла рамка за снимка в бяло с декор ангелче. В албума има и много места, за снимки с размер 10см на 15см. Рамка за снимки розова - в средата й се поставя снимка с размери 9см на 13см. Албум-дневник за бременна.

Рамка за снимки синя - в средата й се поставя снимка с размери 9см на 13см, от двете страни има мяст.. Този модел рецептурник е с класическо тяло със спирала. Фоторамка за снимка с пожелание и надпис - Моя мила мамо Рамка за снимка във формата на сърце в черен цвят.

Фоторамка за снимка с пожелание и надпис - Чудна стихия. Албум за снимки с декор Еднорог Албум за снимки в кутия с декор еднорог. Среден - размер на кориците 22х17 см, 12 страници. Фотоалбум малък в синьо "A new baby" стр.


Facebook
Twitter
Коментари
Пео 27.08.2019 в 16:04 Отговор

Материал: дърво, настолна или..

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.