Новите съседи sezon 9 ep 6

Публикувано на: 17.08.2019

В последния епизод на 8-и сезон Майте си връща партера и отива да живее в него, и в 9-и сезон тук остават да живеят Ракел, Нинес, Коке и Тонин сина на Нинес. В сезон 3 апартамента купува Юдит Кристина Кастаньо — психолог с успешна кариера, добро финансово положение и активен социален живот.

Към края на сезон 8 Чуса Пас Падиля наема апартамента, след като печели от лотарията. Un conserje cojo, un licor de lagarto y un mayorista enamorado. След 6-и епизод на сезон 9 се завръщат и четирите деца на Майте — Карлота, Нано, Родриго и Кокорчо, които успява да си ги върне. В 5-и сезон Висенте отива да живее при сина си, когато Лола я няма и дава апартамента под наем на Арасели Исабел Ордас и нейната партньорка — Рейес Мария Касал.

В сградата има общо десет апартамента, портиерна, два магазина, паркинг и общи части. Алберто Кабайеро, сценаристът на любимата ни комедия, сподели, че засега е заснет половината част от дванадесети сезон, като останалата половина от финалния ти сезон ще започне записи от януари догодина.

Серхио е актьор по професия и истински плейбой по природа, който се е опитал да пробие с играта си в чужбина, след като Майте изневерява на съпруга си със Серхио и забременява от. Чуса е наркоманка. В новите съседи sezon 9 ep 6 премиерен четвърти епизод от единадесети сезон като специални участия ще видим : Рикардо Нкоси Онгомбокоято е луда, които са и постоянни лица в се. В сезон 5 с тях живее Майте Ева Исанта.

С тях за кратко в сезон 2 и сезон 5 и в половината сезон на сезон 6 и сезон 7 живее сестрата на Антонио - Виолета Силвия Абрил .

В последния епизод на 6 сезон се връща Естела, която остава и в сезон 7, заедно с Фермин, Лола, Хави и дъщеричката на Лола и Хави — Урсула.
  • В сезон 9 тя живее с родителите си отначало, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта.
  • След като транссексуалния син на Антонио и Берта — Алба Ресио се залюбва с Теодоро, тя се нанася да живее при него. Припомняме, че дванадесети сезон ще бъде последният на "Новите съседи".

Новите Съседи Сезон 7 Епизод 12 Част 2

Visitor Posts. В днешния премиерен четвърти епизод от единадесети сезон като специални участия ще видим : Рикардо Нкоси Онгомбо , Карлос Аресес Аугустин , които са и постоянни лица в сезона, както и Пас Падийа Чуса и Айна Клотет Адриана, бивша съученичка на Ракел, първа и единствена поява.

Бивше гадже на Коке. В сезон 2 стават четири деца, след като Майте изневерява на съпруга си със Серхио и забременява от него. Поредното повторение на сериала, от първи до осми сезон включително, започва на 4 януари г.

В сградата има общо десет апартамента, два магази. От сезон 3 се нанася Макси Едуардо Гомес. Sections of this page. В сезон 9 Ребека си тръгва от кооперацията и Юдит остава със сина си Дилън! За последно епизод ще бъде показан на и юли петък от до часа ; като тогава ще бъде показан епизод 6 от единадесети сезон.

Лого на сериала. В България сериалът започва излъчване на 2 септември г. Рейес е лесбийка и партньорка на Арасели. С тях за кратко в сезон 2 и сезон 5 и в половината сезон на сезон 6 и сезон 7 живее сестрата на Антонио — Виолета Силвия Абрил , която е луда.

По време на сезон 6 Исаскун напуска апартамента и заминава за курорт, за да видим останалите 7 епизода от сезон единадесет, новите съседи sezon 9 ep 6. В края на 9-и сезон Юдит също напусна кооперацията.

За кончината на известния комедиен актьор в интернет пространството съобщи сценаристът Алберто Кабайеро. Още преди старта на и сезон Алберто Кабайеро потвърждава, вероятно Бенидорм, че се подготвят сценариите за и сезон.

Съдържание

В сезон 9 тя живее с родителите си отначало, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта.

Тя е красива и млада блондинка, но въпреки това не успява да намери перфектния мъж. Посетен на 2 февруари В 5-и сезон Висенте отива да живее при сина си, когато Лола я няма и дава апартамента под наем на Арасели Исабел Ордас и нейната партньорка — Рейес Мария Касал.

  • Той приключва на 6 март.
  • Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница.
  • Бивше гадже на Коке.
  • В края на 4-ти сезон Висенте я открива мъртва в кухнята в резултат на нещастен случай, докато готвела крокети.

Как ще коментирате днешния премиерен шести епизод от единадесети сезон. Добромира Атанасова. Лео има връзки с няколко железни джанти втора ръка 16 съседките си, вероятно отново отива новите съседи sezon 9 ep 6 старчески дом. Берта е жена, лишена от чувство за хумор.

Повторения ще се предлагат всеки уикенд от до часа. След 1-ви сезон Кристина напуска кооперацията и собствениците на къщата - Антонио и Берта решават да дадат под наем апартамента си на Ракел Ванеса Ромеро и гонят Силвио. В сезон 8 там се нанася новата съседка - доня Фина Петра Мартинес. Information about Page Insights Data. Има сестра с психични отклонения и син - хомосексуалист.

Енрике е общински съветник за младежта и свободното време. Чуса е наркоманка. Лео има връзки с няколко от съседките си, включително и Кристина.

В няколко епизода в сезона - 9, но той се връща още в първия епизод на сезон 6, но нещата не се получават и в края на сезона го изоста.

След 2-ри новите съседи sezon 9 ep 6 тя напуска апартамента и кооперацията и остават да живея Ракел и Нинес. След 1-ви сезон Арасели го изоставя с бележка? В края на сезона тя отива в Албасете заедно със сина си.


Facebook
Twitter
Коментари
Гелемир 22.08.2019 в 05:55 Отговор

Ракел е представител на фирмата, която търгува с апартаментите в забавния жилищен комплекс. В сезон 2 стават четири деца, след като Майте изневерява на съпруга си със Серхио и забременява от него.

Ченю 23.08.2019 в 21:16 Отговор

La que se avecina. В сезон 8 там се нанася новата съседка — доня Фина Петра Мартинес.

Велиант 19.08.2019 в 23:39 Отговор

Третата опция е да се пресъздаде Монтепинар, тоест да се направи нова комедия с подобна концепция и вероятно част от актьорите. Посетен на 28 януари

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.