Veni vidi vici definition francais

Публикувано на: 03.07.2019

Към това сега са добавени милиони автентични примери за превод от външни източници, които показват как се превежда думата в различен контекст. Онлайн речник Магазин Издателство. Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения.

Думите, които сте избрали, ще се показват под "Списък с думи". Използвайте нашия преводач на текстове. JavaScript е деактивиран в браузъра Ви. I see a lot of Maria. Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи.

Искате ли да прегледате потребителския профил във форума. Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода. I see! Този коментар е публикуван първоначално във форума за продукти на Google. За да прегледате потребителския профил на този член, трябва да излезете от текущата помощна страница.

Още текстове от Veni Vidi Vici

Затвори Изпращане на отзива. Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. Искате ли да прегледате потребителския профил във форума?

Otherwise your message will be regarded as spam. Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията".

Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията. Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, за да използвате тази функция.

Този коментар е публикуван първоначално във форума за продукти на Google. YouTube Помощния форум Форум Получаване на поддръжка. It looks like this is where that link should go:. Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, veni vidi vici definition francais, напредъкът му в нивата ще забави.

Към всички значения на думата намерените преводи ще откриете в раздела "Примерни изречения!

Ugorj át rajtam

Този коментар е публикуван първоначално във форума за продукти на Google. Otherwise your message will be regarded as spam. Думите, които сте избрали, ще се показват под "Списък с думи". Значки Някои членове на общностите може да имат значки, които показват самоличността или нивото им на участие в дадена общност.

Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода. Примери от интернет не са проверени veni vidi vici definition francais PONS редакцията. Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, проверяван и разширяван с години.

PONS речникът осигурява сигурността на словник, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения. Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици.

IT EN.

Скочи над мен

За да подадете сигнал за злоупотреба, трябва да излезете от текущата помощна страница. Ако публикация на потребителя бъде означена като злоупотреба и бъде премахната, напредъкът му в нивата ще забави.

Предвид огромния обем данни ръчната проверка на всички тези документи с помощта на редакцията за съжаление е невъзможна. Правилната езикова подредба и оценката на примерните изречения за един начинаещ или ученик невинаги е лесна.

Да Не. Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. Нивото veni vidi vici definition francais форума може работа на речни кораби се увеличи в резултат от следните активности:. Искате да преведете цяло изречение. Искате ли да прегледате потребителския профил във форума.

I see a lot of Maria? Нива Нивото на даден член показва степента на участието му във форума.

Veni Vidi Vici

Is there anyone that can help with this? Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията. Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно.

Използвайте нашия преводач на текстове. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности:.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.