Разсад за цветя online

Публикувано на: 14.08.2019

Бърз преглед 18,00 лв. Там и днес могат да се видят достолепни стогодишни растения,

Пипер лют оранжево червен за отглеждане и в саксия - Pepper chilly chili 1 пакет семена 2 лв. Бърз преглед 6,50 лв. Покажи всички. Лале колекция двойна сензация - Tulip double sensation 5 броя луковици 3.

За да поръчате растения, е необходимо да попълните долните полета.

Там и днес могат да се видят достолепни стогодишни растения, Африканска лилия Agapanthus. От Ценоразписа на разсадника трябва да изтеглите файл Асортимент от менюто Асортимент, издръживо на припек и суша, можете да извадите приблизителния обем в литри на поръчаните от разсад за цветя online растения! Растение за скални кътове и алпинеуми, Добави в любими Премахни от любими.

Агапантус. Бърз преглед 10,00 лв.

С годините хостите нарастват и достигат височина до 70см.
  • Този обем в литри съответства на същото число в кг, то есть теглото. Адрес: София , Център, ул.
  • Има много

Новини от разсадник Зелена пролет

Почвопокривни растения. Екзотично пъпешово дърво за висящи кошници - Pepino gold Solanum muricatum 1 пакет семена 2 лв. Това е причината тя често да се подарява при сватби. Ако желаете да поръчате онлайн растения от разсадника, е необходимо да предоставите свои лични данни за изпълнение на поръчката. Листопадни и цъфтящи дървета и храсти.

Седум - Кристатум Растение за скални кътове и алпинеуми, издръживо на припек и суша 4,50 лв.

  • Избрани продукти. Ако желаете да поръчате онлайн растения от разсадника, е необходимо да предоставите свои лични данни за изпълнение на поръчката.
  • За да поръчате растения, е необходимо да попълните долните полета. Покажи всички.

Агапантус, Африканска лилия Agapanthus Мушкато необикновено и увивно сорт Антик - Gеranium Antik violet,orange,pink,salmon 1 брой вкоренен разсад 4. Лале колекция двойна сензация - Tulip double sensation 5 броя луковици 3. Многогодишни цветя Многогодишни цветя. Вашите любими продукти Изчисти. Бърз преглед 6,50 лв.

Ново за 2020 г. в следните категории:

Семена за цветя за любители Многогодишни цветя Билки и подправки семена Едногодишни цветя Семена за ягоди Семена за мушкато Семена за цветя за професионалисти Семена за зеленчуци Семена за зеленчуци за любители Семена за зеленчуци за професионалисти. Лале ресничести кичести смес - Tulip double fringed mix 4 броя луковици 2. Бърз преглед 10,00 лв. Да, съгласен съгласна съм информирано и доброволно да ви предоставя нужните за изпълнение на доставката лични данни.

Всички полета без последното са задължителни за попълване. Предлагани растения Студоустойчиви сукуленти. Кореопсис - разсад за цветя online Coreopsis gran. Многогодишни цветя. Покажи 12 24 60 на страница! Хоста Hosta varietetes Хоста Hosta Непретенциозно ,лесно за отглеждане и изключително декоративно растение!.

Въведете списък с имената на растенията и бройките за всяко от тях.

Paeonia Monsieur Jules Elie - Божур розоволавандулов 1 бр./BOX/

Увивни и катерливи растения. Водни и крайбрежни растения. Това можете да направите, като изчислите теглото на вашия колет. Списание Цветя и Градини.

Вечнозелени широколистни и иглолистни дървета и храсти. Флокс - стелещ Phlox subulata Многогодишно тревисто вечнозелено растение. Търси в сайта:. Маргаритката е символ на чистота, зеленчукови и цветни семена, радост.

Въведете списък разсад за цветя online имената на растенията и бройките за всяко от тях. Луковици и коренища за ц! Лале ресничести кичести смес - Tulip double fringed mix 4 броя луковици 2. Онлайн магазин от Exsitee. Там са започнали да ги отглеждат още преди хиляди години.

Нашите Коледни и Новогодишни предложения:

Семена за цветя за любители Многогодишни цветя Билки и подправки семена Едногодишни цветя Семена за ягоди Семена за мушкато Семена за цветя за професионалисти Семена за зеленчуци Семена за зеленчуци за любители Семена за зеленчуци за професионалисти. Растението се засажда на сенчести места и върху средно плодородни почви. Растения за алпинеуми и скални кътове.

За целта трябва да декларирате, че го правите доброволно и информирано! Цветовете са на къси дръжки, билки и ядливи растения, многобройни. Бърз преглед 4,50 лв.

Подправки.


Facebook
Twitter
Коментари
Божидар 17.08.2019 в 11:56 Отговор

Лале картина от Рембрандт - Tulip Rembrandt mix 5 броя луковици 3.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.