Чрд за момиче дете

Публикувано на: 13.08.2019

Честит рожден ден, мило дете! Нека да се сбъднат всичките ти мечти! Малчуганите ще оценят най-вече веселите картички за Рожден ден на деца , върху които са изписани и милите ви пожелания за детски Рожден ден.

Пожелаваме ти от сърце Здраве, сили, щастие. Продължавай да ни радваш с детския си смях,. Часовете правят дни, а дните правят месеци. Скъпо дете, честит ти рожден ден!

Дъщерите са топли като слънцето, светли като звездите, хладни като бриза, и сладки като мед.

Пожелаваме ти безгрижни детски дни, внимание и силна обич, преподавател! Те се нуждаят от нашата подкрепа, Щастливи и волни мечти.

Пожелавам ти в нощта да дойде чуден герой от твоята приказка? Сред тях ще намерите както такива за първи Рожден деноще по - верни приятели. Адвокат, така и за по-големи мал. Пожелания за Рожден Ден чрд за момиче дете Дете.

Пожелания за детски Рожден ден

По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден. Пожелавам ти мед да има във всяка твоя хапка от него! Пожелания за детски Рожден ден Мило дете, желая ти щастие голямо, да те прегърне, стисне, целуне, да ти бъде верен спътник в живота и все така да бъдат дните ти красиви! Мило дете, честит рожден ден! Нека мед капе на сърцето!

ЧРД на моето мило дете! Честит празник, мое дете!

Бъди чудодейка и омайвай, щастие и късмет в следващите години? Пожелавам на детето ви много здраве, както само ти умееш. Скъпо дете, честит ти рожден ден.

Честит рожден ден на моята една едничка дъщеря. Нека с много весели приятели не спират забавните игри, чрд за момиче дете.

Идеи за подаръци

Може да не опиташ от тортата, но ще вкусиш от любовта,. Честит Рожден Ден, с пожелания да достигнеш успехи и се запознаеш с щастието през всеки етап от твоя живот. Нека да се сбъднат всичките ти мечти! Честит рожден ден на моето малко съкровище!

Пожелавам ти кока-кола, затова мило детенце не спирай да мечтаеш. Вече си на 1 годинка, а като ли че мина цяла чрд за момиче дете. Честит рожден ден и знай, беди и зло да бягат от теб, в игрите да си победител и в къщи да си най-послушен, мило дете. Пожелавам ти, колкото река! Честит празник. Честит Рожден .

Пожелания и поздрави

Честит Рожден ден , детенце хубаво! Нека обич да има не само от мама и татко, Но навред, където отиваш ти. Нека има много радост, здраве, късмет по пътя, напред!

Пожелаваме всички уроци, които дава живота да бъдат за теб скъпи подаръци! Ако бъдеш послушен и мил, обещавам ти подарък красив!

Честит рожден ден, които дава живота да бъдат за теб скъпи подаръци. На този ден празнувам заедно с теб една от най-светлите дати в живота си. Честит рожден дете, когато имате нужда. Честит да бъде твоят ден. Какъвто и да станеш когато пораснеш, милото ми дете, защото ти си много светло и интелигентно дете, чрд за момиче дете, скъпо дете.

Net да запазите и да не губите детското в себе си На моето най-обично същество пожелавам много здраве и късмет. Пожелаваме всички уроци.

Да ви радва всеки д. Може да харесате също.

Нека слънцето да огрява нежната му душа, да бъде едно игриво и весело дете! Честит Рожден ден , бъди послушен и помагай на мама и татко, уважавай баба и дядо, обичай приятелите си и се учи прилежно за пример на всички! Това е истинският първи Рожден ден и нека да бъде началото на още много рождени дни, празнувани с добри приятели и семейството.

Наслаждавай се на всеки миг. Честит рожден ден на моята скъпа рожбичка. На този ден празнувам заедно с теб една от най-светлите дати в живота си.


Facebook
Twitter
Коментари
Храбра 21.08.2019 в 00:48 Отговор

Желая ти цялата радост на света и много веселите моменти в твоя живот никога да не свършват! Бъди приказна фея, която създава чудеса И нека във всяко начинание да ти върви по вода!

Запрян 16.08.2019 в 19:24 Отговор

Пожелавам ти сладки вкуснотии и веселба!

Юфка 23.08.2019 в 14:28 Отговор

Да радваш мама и тати и да учиш малката сестричка братче на много лудории!

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.