Уно игра на карти

Публикувано на: 07.08.2019

Разпространение: ОЗОН. Ето това е обяснение!

Тези които са създали играта трябва да са засрамят,защото обясненията им са ужасни! Ами общо взето това е! Анонимен 25 октомври г. Потребители на линия: 8 Регистрирани: 1 Анонимни: 7 Slayer , още Но съм загубил една от картите си жокер за теглене на 4 карти. Анонимен 17 юли г.

Правилата се добавят към основните, всеки един играч може да ни каже да си изтеглим 2 допълнителни карти от тестето. Няма проблем, просто си вземете уно игра на карти едно тесте уно. Най- добре е да са всичките, но мисля че не е проблем, като НЕ променят основната идея на играта. Играта UNO - описание на български една наистина забавна игра.

Ако по някаква причина забравим да го каж.

Когато картата може да се играе, можете да я поставите в същия ред. Анонимен 19 октомври г.
  • Nikolai Nedqlkov 18 ноември г. Уно е парти игра.
  • Анонимен 17 май г. Също така, можете да имате съвпадение, но да предпочетете да не играете да не изхвърляте тази карта точно сега, като в този случай трябва да изтеглите карта.

Не ти се чете?

Точките от кръговете се събират и победител става първият играч който успее да събере точки или Видове карти: карти сини зелени жълти червени 8 карти "Хвърли Всички" - по две от всеки цвят 8 карти "Обръщане" - по две от всеки цвят 8 карти "Прескачане"- по две от всеки цвят 4 жокера "Избери цвят" 4 жокера "Изтегли 4 карти" Правила на играта: Целта на играта е да изиграеш всичките си карти преди другите играчи.

Срещнах правилата на няколко други места, но така написани, че нищо не разбрах. Целта на играта е да изиграеш всичките си карти преди другите играчи. Rumen Kostov 23 ноември г.

Потребители на линия: 8 Регистрирани: 1 Анонимни: 7 Slayerоще Настолна образователна игра 18,80 лв. Промяна уно игра на карти системни настройки на сървъра. Съгласен съм да получавам имейли от Rise of Dice с безплатни материали, специални и VIP събития с настолни игри.

Ще можеш да се отпишеш по всяко време.

Игри с карти - игри

Взима картите останали в ръцете на другите играчи и ги брои тях и така този който пръв събере точките е победител. При 3-ма се играе до точки, при 5-ма до и т. Правилата се обясняват точно за 2 мин.

Велики битки Вариант 2 Challenge UNO : Пак целта е да изиграеш всички свои карти, томболи и специални предложения за настолни игри. Моята мисия е да помагам и да давам стойност на другите в хобито. Уно игра на карти li nakraq na igrata, koqto sloja e za obrushtane na reda ili za propuskane na reda?, обаче този път точките на всеки играч се записват като наказателни точки за този играч по подобие на играта на карти "Румб".

Промоции?

Изпрати на приятел

Гледай видео с правилата! Радвам се че съм ви помогнал пожелавам ви приятна игра с много весели емоции! Животните в

Maria Todorova 27 май г. Ако ти изиграеш своята първи ще стане така, че ще се завъртите и ще се падне на теб да изтеглиш 12 нови карти.

Благодаря ви. Регистрирай се. Взима картите на останали в ръцете на другите играчи и ги вътрешно тяло за климатик цена тях и така този който пръв събере точките е победител, уно игра на карти.

Лудите правила на уно Още повече смях, забавление и напрегнатост със същите карти УНО. Целта на играта е да изхвърлиш изиграеш всички своите карти преди другите играчи.

Взима картите на останали в ръцете на другите играчи и ги брои тях и така този който пръв събере точките е победител. Избрания цвят трябва задължително да е различен от този, който е бил преди да се играе картата. Думата UNO се казва преди да дадеш последната карта когато си останал с една карта. Пример: когато картата на купа за изхвърляне е жълта 5, играчът трябва да остави една жълта карта или 5 от които и да е било цвят 5.

Могат да играят едновременно от 2 до 10 човека - то есть цяло семейство с приятели или пък цял отдел или цялата фирма. Играта е измислена през година в САЩ. Благодаря за споделените правила.


Facebook
Twitter
Коментари
Аелита 08.08.2019 в 16:24 Отговор

Извинявам се ако не сте разбрали.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.