Xiaomi mi robot vacuum cleaner 2

Публикувано на: 06.08.2019

Xiaomi Amazfit COR 2. Xiaomi Amazfit Pace.

Височина на робота. Страничната четка регулира скоростта си, а ротиращата основна четка автоматично регулира височината си в зависимост от повърхността. Новост в Xiaomi Robot Vacuum 2 е "моп" опцията или с други думи - второто поколение прахосмукачка може да мие. Мобилно приложение Mi Home за Xiaomi прахосмукачка робот: С помощта на приложението Mi Home можете да включвате и дистанционно да управлявате робота, да променяте режимите на почистване и да настроите графиците за чистене.

Xiaomi Roborock S50 Прахосмукачка - робот 2nd Generation. Cookie settings. Xiaomi mijia екшън камери.

Двоен електронен компас засича по-добре виртуални стени от преди и инфрачервен сензор за заден ход подобрява автономния зареждащ механизъм. Ако имате домашен любимец, това означава, бул.

Младост-1. Роботизирани косачки? Цена: 2.

Най-добрите предложения за Пазаруване в твоята поща!

Мобилно приложение Mi Home за Xiaomi прахосмукачка робот: С помощта на приложението Mi Home можете да включвате и дистанционно да управлявате робота, да променяте режимите на почистване и да настроите графиците за чистене.

Страничната четка регулира скоростта си, а ротиращата основна четка автоматично регулира височината си в зависимост от повърхността. Основната иm дейност е свързана с продажба на едро и дребно на мобилни телефони, таблети, телевизори, гейм конзоли, игри и аксесоари за тях и др. Xiaomi се постара да направи устройството по-тихо и по-ефективно. Нестор Абаджиев

Почуствайте чистотата на всяка глътка въздух с Xiaomi Air Purifier 2s. Това позволява на устройството да оптимизира настройката на мощността си, повторна употреба, въз основа на вида на повърхността. Xiaomi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2! Филтрираща система По-новото поколение прокара ефективността на HEPA филтъра за една единствена цел. Вид движение систематично. Тестови роботи. Xiaomi Ел.

Още оферти

Безплатна доставка. Адрес и Контакти. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Xiaomi Mi TV Box.

Това позволява на устройството да оптимизира настройката на мощността си, въз основа на вида на повърхността. Xiaomi Roborock S6 Робот прахосмукачка. Xiaomi Amazfit Bip. Xiaomi Mi Home iHealth Термометър. Защо маркираме точно тези оферти.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Това е и първата промяна към "по-добро". Офертата изтича след: 00 часа 00 минути 00 секунди 22 Купени ваучери.

Всичко това работи в тандем и умната прахосмукачка прави карта на помещението, което почиства и съответно избира най-ефикасната траектория. Xiaomi Mi Bedside Lamp Нощна лампа. Xiaomi Robot Vacuum 2 може и да се изкачва върху по-големи препятствия - до 2 см.

Основният модул облицован със звукоизолиращ и филтри, който оказват значително влияние върху децибела на работа. За щастие кутията за събиране на прах може да бъде лесно достъпна и изчистена чрез отваряне на горния капак на устройството.

Затвори Търси. Детектор на локация. WiFi, мобилно приложение. Роботизирани косачки. Ниво на шума db.

Маркирани оферти

Xiaomi Robot Vacuum 2 има вградена mAh батерия. Не на последно място, бутоните от горната част бяха преработени. Умната прахосмукачка на Xiaomi Xiaomi Mi robot vacuum cleaner е поредният уред на китайската компания, който се радва на голям успех сред потребителите.

Артикулен номер. Забравена парола Запомни ме на този компютър! Централна четка. Централна четка за модел Xiaomi?


Facebook
Twitter
Коментари
Мануела 07.08.2019 в 19:57 Отговор

Вход Регистрация Профил.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.