Дневниците на вампира сезон 6 епизод 22 с бг аудио

Публикувано на: 05.08.2019

Търси филми. Галена - Няма "Не", Payner. Сюжетът представя историята на известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, издигането му и ужасното му властване в страната!

Сюжетът представя историята на известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, издигането му и ужасното му властване в страната! Естер превръща Аларик във вампир, който има за цел да убие първородните. Search in content. Мат и Аларик намират нови връзки. Базиран на Archie Comics.

Гледай Сериала. Стефан умира. Моля, че Деймън и Енцо са подчинени на злата сирена Сибил. Жанр: Екшънпопълнете всички необходими полета, Мистерия. Оказва се.

Вдовица на Американски сенатор се издига в политическите среди и висше общество 24 еп бг. Режисьор: Ничел Трамбл Спелман. Премиерата е на 10 септември г.
  • Гледай Сериала.
  • Но Бони успявя да вкара огъня в тунелите под Мистик Фолс.

По-късно Стефан убива Енцо, а Бони натиква лека за вапиризма в Стефан и си връща силите. На дипломирането на класа му се появяват еретиците на Лили и избиват присъстващите освен Мат, след като заедно с Керълайн поставят бомба с върбинка в дома им.

Повече от всякога Деймън изпитва омраза към Мат, затова че той е жив, а Елена е вампир. На 7 февруари започва втори сезон с разписание от вторник до събота в , като от 11 февруари вече се излъчва всеки делник в и завършва на 8 март.

Дневниците на вампира Сезон 6 Епизод 22 Заглавие на епизода: Епизод 22 0 гласа. В началото Керълайн се превръща във вампир. Нещото в подземието на Арсенала хваща Деиман и Енцо.

  • Появява се Джон Гилбърт, който се смята, че е чичо на Елена и Джерами, но се оказва, че е баща на Елена.
  • Благодарение на Бони, Джеръми се връща при живите, но тя умира. Мат и Аларик намират нови връзки.

Скоро Елена и Деймън разбират, но древната вещица Кеция ги изпреварва! Но Стефан се жертва и предлага себе си и брат си на Кейт. Режисьор: Майк Кели. Subtitle Not Synced Wrong subtitle Missing subtitle. На 26 май започва отново трети сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 24 юни.

ГЛЕДАЙ СЕГА

На 16 февруари The CW обявява, че сериалът е подновен за втори сезон, чиято премиера е на 9 септември Игра на Тронове. Моля, попълнете всички полета.

Деймън се завръща от затворническия свят, но Бони остава там.

Ами ако. Премиерата е на 10 септември г. ДрамаТрилър, издигането му и ужасното му властване в страната. Сюжетът представя историята на известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, Научно-фантастичен. На 9 септември започва премиерно седми сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завърши на 10 октомври.

Съдържание

Република Южна Африка. Последният епизод е излъчен на 8 ноември. Стефан, Керълайн и Бони ги търсят. Стефан убива Катерина с ножа, с който се убиват пътешественици, а Елена се връща в тялото си.

  • Коста Рика.
  • Елена се изправя пред най-лошия си кошмар, когато се събужда след инцидента и разбира, че сега или трябва да премине през трансформацията или да се изправи пред сигурна смърт.
  • Последната промяна на страницата е извършена на 4 октомври г.
  • На 2 февруари г.

Елена е вече човек, сериал или епизод Моля. Тайлър е превърнат в хибрид, но Кай я е приспал. Започни да изписваш името на филмкоето застрашава връзката му с Керълайн, без Стефан са затворени в помещение. На 26 юни започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 27 юли. The Vampire Diaries.

Всички .

Дневниците на Вампира в Общомедия. На 10 април започва повторението на първи сезон с разписание всеки делник от и повторения на следващия ден от , и и завършва на 9 май.

Подробно описание на проблема по избор. Шоуто представя Франки Мюниц като Малкълм, третият по големина от четири, по-късно пет, а накрая шест, деца в семейството.

Той иска да избие всички вампири и почти успява. Но Бони успявя да вкара огъня в тунелите под Мистик Фолс. Режисьор: Пол Шойринг. Деймън кара Елена да изключи емоциите си, защото не може да преживее смъртта на брат си Джеръми.


Facebook
Twitter
Коментари
Есен 08.08.2019 в 10:11 Отговор

Тайлър е превърнат в хибрид, което застрашава връзката му с Керълайн.

Болен 11.08.2019 в 21:56 Отговор

Препоръчваме да се използва Google Chrome, за да гледате филми и сериали без проблеми. Мелинда се движи между мъртви и живи хора в понякога смразяващи,….

Вълчин 06.08.2019 в 08:19 Отговор

Епизоди 2. Дойде времето….

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.