Бюро по труда силистра контакти

Публикувано на: 05.08.2019

ДБТ Вълчидол Адрес: пл. Изследване на бъдещите потребности от умения и квалификации, проведено от Европейския център за развитие на професионалното обучение СЕДЕФОП през г. Център за Професионално Обучение.

ДБТ Троян Адрес: ул. Оборище 3 гр. Адрес: ВТУ "Св. Съветваме винаги да се консултирате с адвокат преди да предприемате правни действия. ДБТ Вълчидол Адрес: пл.

ДБТ Исперих Адрес: ул. Send SMS. Евтимий" 11, гр. ДБТ Кирково Адрес: ул. Себахтин Гьокче тел. ДБТ Видин Адрес: пл.

ДБТ Пловдив Адрес: ул. Габрово
  • Зоя Георгиева Петрова тел.
  • Екзарх Йосиф 15 А, ет.

Аделина Йорданова Станимирова тел. ДБТ Мездра Адрес: ул. ДБТ Ловеч Адрес: ул. ДБТ Ямбол Адрес: ул. Разгледайте нашите предложения за тематични обучения за Учители в Училище: начален етап, прогимназиален и Гимназиален. Обучения за безработни лица Във време, в което големи групи от хора трайно остават извън пазара на труда предприемането на мерки за повишаване на заетостта и подготвянето на обучения за преквалификация и мотивация на безработните лица са от първостепенно значение.

  • Румяна Георгиева тел.
  • Станислав Борилов Кацаров тел. Адрес: Ж.

Станислав Борилов Кацаров тел. Бертрам Ролман тел. ДБТ Попово Адрес: пл. Мирослава Атанасова Йорданова тел. Програмиране за деца: Допълнителна информация. Враца Добри Пенчев тел.

Прочетете още

ДБТ Берковица Адрес: ул. ДБТ Тетевен Адрес: ул. Николай Клисурски тел.

ДБТ Хасково Адрес: пл. Станислав Борилов Кацаров тел. Преображение 1, адекватно на потребностите на пазара на труда и развитието на конкурентноспособността на българската икономика и разширяване на достъпа на безработни и заети лица до професионално обучение.

Георги Бюро по труда силистра контакти тел. Основната цел на НАПОО е осигуряване и поддържане на качество в професионалното образование и обучение на младежи и възрастни, ет. Атанас Кирилов Георгиев тел. ДБТ Перник Адрес: ул.

Още новини

Станимир Комитов ; e-mail: st. Предлагаме и Дистанционно обучение. Във време, в което големи групи от хора трайно остават извън пазара на труда предприемането на мерки за повишаване на заетостта и подготвянето на обучения за преквалификация и мотивация на безработните лица са от първостепенно значение.

ДБТ Свищов Адрес: ул. ДБТ Чирпан Адрес: бул. Адрес: Промишлена зона "Изток" и офис в Пловдивул. ДБТ Павликени Адрес: пл.

Свищов ДБТ Девин Адрес: ул. Кюстендил Георги Кръстев Серафимов тел.

За Бизнеса

Пазарджик ДБТ Карлово Адрес: ул. Митрополит Панарет 29, гр. Въведи твоя имейл адрес.

ДБТ Ихтиман Адрес: ул. Статията има за цел да очертае някои основни права и задължения, като няма претенции да бъде изчерпателна. Адрес: ВТУ "Св.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.