За и против кастрация на мъжка котка

Публикувано на: 02.08.2019

Да кастрирате своя любимец е по-добре за него, за вас и за обществото. Само че с моя милост на глава не се излиза. Предпочитам да им давам лекарството против разгонване, но не и да ги тормозя по този начин "Животът е огледало - усмихни му се, за да ти се усмихне и той!

За мой късмет не маркира но пък мялка като за световно. Ни вест Едните са с хормонално действие, а другите действат на вегетативната нервна система. Нямам друго обяснение. Днес ще ви разкажем за обстоятелствата, при които Сречко е живял и за тези, при които си отиде. Благодаря ви предварително за отговорите. На тях ли помагаме с кастрацията или така облекчаваме само нашия живот?

За или против кастрирането. Отглеждането на потомството изисква известни физически усилия и парични разходи. Ali Baba Нерегистриран. NET 3 години Dir. Мъжките маркират къщата, а женските плачат и събират улични под прозореца. Та дори и без да ходи на изложби - то и на изложбите са все едни и същи хора, опитващи се да рекламират този или онзи развъдник.

  • Вариантите са два- кастриране или хапчета или бебета. Препоръчани теми.
  • В интерес на истината Дейза е абсолютно безшумна - не и се е чул гласът, само ходи специфично. Замисляли ли сте се от къде е дошло то?

Обожавах го. Аз лично предпочитам да спестя мъките на моите котета - мъки, имам предвид операцията за кастрация.

Обичайте ги истински, такива, каквито са, а не осакатени в името на вашето спокойствие! Посочи поне една причина която би ме накарала мен,а който и да било нормален човек да стори това при тези обстоятелства Екстри:.

BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

  • А и са по малко. Повече подробности можете да прочетете ТУК.
  • Според мене, ако някой получава талон за безплатна кастрация на котка, трябва да докаже, че й е намерил дом. А на никой член на семейството ми не би ми хрумнало да кастрирам нещо, щото зле миришел, или защото можел да забременее, или защото припикавал

Не си ме разбрал правилно, в някои случаи хората може и наистина да са си мислили загубено коте. Особено при женските котки кастрацията е доста по-сериозно нещо, за което се извинявам!!. Точка на мита за добрите грижи, които полагали извън Бг за домашните любимци. Дължи са на намаленото ниво на женски полови хормони - естрогени. Не е напълнял. На няколко пъти ни го прибира.

Скин и Език

Дори не се и замисляме най-малкото. И не стига това ами накрая трябжаще да я кастрираме,защото не можеше да се продьлжава с хап4ета. Та така. Едиснсвеното за което трябва да се погрижиш за това коте е да го излекуваш от външните и вътрешните паразити съобразявайки се с възраста му и общото му здравословно състояние.

Не знам кое е най-хуманно, при все наличната информация из Интернет, със свои възгледи. А дали, ако я кастрирам няма да има последици върху поведението и здравето. Котката си е котка тя е личност, като се опитва да за и против кастрация на мъжка котка, че кастрирането е по-добрия вариант от това да се тъпче животното с разни хапове. Тя има вече две раждания и много се притеснявам всеки п. Уличните животни могат да се размножават и по-често - на всеки месеца.

Защо не се поограмотиш малко.

Кастрация/стерилизация на МЪЖКА/ЖЕНСКА котка + венозна анестезия от Ветеринарна клиника СИТИ

Некастрираните домашни котки изпадат в шумни и мъчителни периоди на разгонване. При положение че сутринта бях на изпит. Щях да го изям. Ако не можеш да осигуриш нормален живот на котката, такава каквато си е, по-добре си купи от пазара някое коте плюшена играчка, ще ти излезе на цената на храната за котка за един ден.

Ние кастрирахме нашия на 1.

  • Понижава се риска от заболяване с инфекциозни болести.
  • Изглежда, че тогава - месец февруари - беше разгонен и поради това останал без стопани.
  • Сетете се само за пиометрата наскоро обсъждана , безбройните видове тумори, голяма част от тях на млечните желези, и още по-голяма част злокачествени, също така не бива да се забравя и психическия тормоз и травма, вследствие на въздържание, и болестите следващи ги, или пък бездомните животни по улиците, а и неудобствата за стопаните около всички тия нежелани разгонвания
  • Тестисите на котарака са лесно достъпни за тази оперативна намеса, поради откритото им местоположение.

Да обичаш не заначи да обвързваш завързваш. Просто смятам,че лично за себе си и моито котенце-аз взех грешно решемие. По улиците. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. В момента е една дебеланка то4но заради вси4ки хормони с които я трових толкова време, за и против кастрация на мъжка котка.

Ще си слагам чантата на високо. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Кастрираните котараци и стерилизираните котки живеят по-дълго и здравословно.

Коментирай:

Трябва ли да кастрираме домашните си любимци? Въй, ма как бе!? Megas cat person.

Между другото,аз,без ожесто4ение,кастрирах едната си котка и смея да твърдя,4е тя се 4увства много добре,не е надебеляла и не е загубила предишния си нрав. Sled kato mu slojila silikonovi protezi vmesto topki, veche zapochnakli da mu obryshtat vnimanie? Кастрацията е рутинна процедура.

Майката на тези кученца е била изоставена от стопаните си в напреднала бременност.


Facebook
Twitter
Коментари
Ненсислав 07.08.2019 в 00:48 Отговор

Но може би това не е чак толкова зверско..

Виляна 08.08.2019 в 06:23 Отговор

Не, няма да изчезнат. В България има огромна популация от кучета и котки.

Цветил 11.08.2019 в 21:42 Отговор

Кастрацията преди завършването на половото съзряване е предразполагащ фактор за FUS, тъй като уретрата на недоразвития пенис е с много малък диаметър, а това е причина за лесното й запушване.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.