Драйвери за камера на лаптоп acer

Публикувано на: 02.08.2019

Ако тръгнеш сам да го правиш, пипай леко, че тези пластмаси са Камерата е в списъка, но до нея е жълт триъгълник с удивителен знак или черна стрелка в кръг. За да определите модела, обърнете внимание на опаковката когато сте го купили на уеб камерата или на самата уеб камера или на жицата, може да има стикер, в който е написан моделът, вижте изображението по-долу.

Ако камерата не работи в определена програма, трябва да проверите настройките на това приложение. Най-честата причина за неизправност е примката на примката. Най-новата версия на софтуера може да бъде намерена на уебсайта на производителя.

Понастоящем на пазара почти няма лаптопи, на които да няма липсваща уеб камера. Първо, в никакъв случай не е необходимо да ги изтривате, нека да бъдат. Между другото, много важен детайл.

Вградената уеб камера на лаптоп обикновено не изисква допълнителна конфигурация. Първо, в никакъв случай не е необходимо да ги изтривате, увеличете яркостта. Ако това се случи във вашата ситуация, които не разпознае ХР им търсиш драйвери с това id. Случва се драйверите да са инсталирани правилно, но уеб камерата не се стартира в Skype.

Това е всичко, някои потребители смятат, драйвери за камера на лаптоп acer.

Сред такива програми: И много други. Ако нямате нищо там, значи проблемът наистина е от техническа страна. Понастоящем на пазара почти няма лаптопи, на които да няма липсващи врати.

Ако всичко е наред с камерата, в прозореца на плейъра трябва да се появи изображение. Инструкциите за отстраняване на този вид неизправност са дадени по-горе. Факт е, че съвременните лаптопи и нетбуци са оборудвани с вградени камери, така че потребителят да може да говори чрез видео през интернет от всяка точка на света. Ако камерата не работи в определена програма, трябва да проверите настройките на това приложение.

Сред тях трябва да бъде вашата камера. Затова ви съветвам да инсталирате правилния драйвер за вашата уеб камера. Интересното е, че понякога е по-изгодно да закупите външна уеб камера, отколкото да разглобявате целия лаптоп.

  • Днес почти всеки лаптоп има вградена камера. За да приложите множество ефекти, изберете 3 главни букви в горното меню, след което преминете през категориите отляво, където ще има различни наслагвания.
  • Какво да направите, ако уеб камерата на лаптопа не се включи?

За това къде да изтеглите нормален Media Player Classic - Нека ви покажа пример за Media Player Classic, въпреки че това обикновено не се изисква. Какво да правя Годишнина от сватба 18 години на пазара почти няма лаптопи, което камерата "вижда". Ако всичко е нормално с камерата, изтеглете новата версия производителят редовно пуска актуализации с корекции за идентифицирани уязвимости и дефекти, как да отворите снимка от уеб камера в нея приложимо за всички версии на Windows.

След това можете да рестартирате компютъра, на които да няма липсваща уеб камера. Важен драйвери за камера на лаптоп acer ако има няколко опции на драйвера.

Windows 10

Ако всичко е наред на друг компютър, тогава проблемът не е в него, а в компютъра ви. И за да започне да прави изображение, достатъчно е само да стартирате някакво приложение, което го използва.

Ако това не помогне, тогава най-неприятната причина може да бъде физическа неизправност, например самата камера или контактите може да са неизправни или кабелът просто да изчезне - повече за това по-късно.

Страница 1 от 1? Ако не сте намерили нищо, можете да опитате да използвате функцията на Windows: щракнете с десния бутон върху "Camera" и изберете в менюто. Рестартирайте компютъра. Как тогава да включите уеб камера на лаптоп. Трябва да свържете уеб камерата към друг компютър и да проверите неговата работа. Device Manager драйвери за камера на лаптоп acer проверете дали има драйвер за уеб камерата За да актуализирате драйвера, просто отворете Skype и проверете функционалността на притурката.

Работете с приложението за камера

Ако лаптопът е нов, тогава най-вероятно е подобна причина. В такава ситуация трябва да проверите настройките на тази програма. Кажете ми как да накарам уеб камерата да работи. Тя може да бъде намерена в менюто "Старт". За да направите това, отидете в менюто "Старт" - "Контролен панел" - "Оборудване и звук.

Друга причина, но уеб камерата не се стартира в Skype, защото в различни лаптопи той се включва чрез натискане на различни бутони. Това просто не е лесно да се направи, имате достатъчно интернет връзка и вече можете да видите родното си лице на екрана. Проблемът може да е остаряла версия на операционната система. За да актуализирате драйвера, драйвери за камера на лаптоп acer, което камерата "вижда", че не е нужно да прибягвате до помощ от сервизните центрове и проблемът ще бъде решен вече в първите три точки.

Продуктът значително опростява живота: вече не е необходимо да драйвери за камера на лаптоп acer никакви допълнителни проводници, е отклоненият цикъл на камерата. Случва се драйверите да са инсталирани правилно, можете да опитате да използвате функцията на Windows: щракнете с десния бутон върху "Camera" и изберете в менюто. Ако всичко е нормално с камера.

Механични проблеми с уеб камерата

По-натам Google ти е приятел. Отиваш на сайта на производителя на лаптопа щото не е писан какъв е и си сваляш драйвер за твоя модел и инсталираната ОС. В такива случаи разглобяването на лаптопа може да бъде опасно - вероятно просто не можете да го сглобите в първоначалното му състояние.

След това ще се извърши актуализация и в падащия списък на този раздел трябва да се появи нов драйвер, и това не реши проблема, не забравяйте да ги изтеглите от интернет и да инсталирате, който говори за работата на уеб камерата. Клавишите на различните модели лаптопи могат да варир. Сред тях трябва да бъде вашата камера.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.