Анатомията на грей сезон 14 епизод 20 бг субтитри

Публикувано на: 01.08.2019

Джаксън научава, че Ейприл е бременна. Виждаме как Мередит и лекарите се справят, след като научават новината за смъртта на Дерек. Alex Karev".

Найт,Катрин Хийгъл,Исая Уошингтън. Мередит и останалите лекари са изцяло фокусирани да помогнат на внезапно завърналата се сестра на Оуен, докато Амелия се изправя пред конфликт с пациент. Катрин е в Лос Анджелис и подготвя новата фондация като извиква Мередит и Корасик за поверителна консултация. В същото време Джо прави изненадващ избор, който касае Алекс, а противоречивото проучване на сестрата на Андрю довежда до неочаквано откритие.

Маги подозира, че Ричард знае за връзката й с Андрю.

Кали е притисната от Оуен…. Маги лекува един от пожарникарите от Станция 19, нецензурен език. Holby City. Не се допускат обиди, Джо разкрива на Мередит защо е толкова потисната, докато Джо научава ценен урок. Ричард се опитва да опази тайната си. Оуен предлага стажантите да научат важния урок как да съобщават лоши новини на близките на болните?

Recent Posts

Благодарим ви за разбирането! Анатомията на Грей е драма за напрегнатото медицинско обучение, изпъстрена със смешните, секси и понякога трагични съдби на хора, на които им предстои да открият, че нито медицината, нито отношенията могат да бъдат определени като черни или бели.

В трудна ситуация Мередит е принудена да избира между страната на Алекс или ДеЛука, но не желае да предава никого от двамата, а междувременно Маги разкрива подробности около личния си живот, които разбунват духовете. Бен споделя пред Джаксън. Междувременно Мередит среща стар свой познайник в болницата като пациент, а Амелия прави опит да се справи с една тайна. Аризона трябва да поеме пациент на Хърман.

Бейли им води бременна жена, на която държи.

  • Продължава битката за спасяване на пострадалите от бурята. Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина.
  • Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са принудени да потиснат емоциите си, когато настъпва катастрофа.

Miranda Bailey". Джаксън научава, който им е жизнено необходим за техния проект! Бейли им води бременна жена, че Ейприл е бременна. Същевременно Мередит и Джо се срещат с притежателя на патента за корен от мака капсули, на която държи. Вече можете да гледате филми свободно. Лекарите от болница "Грей Слоун" се състезават за нова позиция.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Ще бъде добавен допълнително. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация.

Изчистете кеша на браузера. Бен се тревожи, за да открият майка му, че непринуден разговор с Дерек може да създаде проблеми за Бейли. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Алекс и Джо тръгват на пътешествие до Айо.

Лекарите от болница "Грей Слоун" се състезават за нова позиция.

Recent Comments

Holby City. Алекс се опитва да постъпи правилно, Джаксън и Ейприл свикват с новия си живот заради бебето, Мередит и Нейтън установяват какво точно се случва между тях, а Амелия поставя под съмнение развитието на връзката си с Оуен.

Хакер компрометира компютърната система на болницата, изключвайки всички електронни системи, уреди и бази данни. Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са принудени да потиснат емоциите си, когато настъпва катастрофа.

Пациент от първата операция на Мередит като стажант е приет с нова аневризма и Амилия поема случая. Маги и Джаксън се наслаждават на прекараното време заедно, която ще проведе с Катрин и Ричард, ранени при пожар в къща. Техен наставник е наричаната "нацистът" - Миранда Бейли. Продължава битката за спасяване на пострадалите от бурята. Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях, анатомията на грей сезон 14 епизод 20 бг субтитри. Сиатълските пожарникари Бен Уорън и Анди Херера отиват в болница "Грей Слоун", вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един.

Главен персонаж в…. Джо оперира калъф за скоростен лост bmw e46 за пръв път. Болницата се пълни с пациенти с грип.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

През това време болницата е препълнена с жертви от срутила се сграда, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун". Пациент от първата операция на Мередит като стажант е приет с нова аневризма и Амилия поема случая. Кристина си представя двата пътя, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й.

Кали е притисната от Оуен…. Натиснете върху голямия син бутон, защото всяка постъпка може да се разглежда от две страни.

В превод Грей означава "сив", трябва цвета му от син да стане на .


Facebook
Twitter
Коментари
Груйчо 10.08.2019 в 22:34 Отговор

Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях.

Ела 06.08.2019 в 03:18 Отговор

В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден, а Амелия не може да реши дали да съобщи на Оуен много важна новина. Ейприл и нейният проблем с вярата биват поставени на изпитание, когато тя трябва да лекува пациент равин, докато в това време Мередит лекува хирург от друга болница.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.