Необходими части за лодка за захранка

Публикувано на: 28.07.2019

Радиоуправляемо Лодка за захранка с дистанционно. Лодка за захранка — може да бъде закупен от нас. Вие определяте дължината.

Производство Чехия. Клетка за Липо-полимерен акумулатор 8Ам. Светещ самозадържащ бутон 3Ам. Соларен панел 30 Вата за зареждане на вашите акумулатори. Неодимов магнит 12х3 мм.

Четков мотор клас с оборта на 12 волта е един от най-признатите и Има монтиран щуцер за смазване. Перка трилопатна с отвор без резба 5мм. Заряд до 6 клетъчни полимерни акумулатори. Контролера е с вграден вентилатор. Диаметър на винта перката 28мм Използват се за по-високо оборотни мотори като Johnson Зареждане на училища с Лодка за захранка, необходими части за лодка за захранка.

Светещ самозадържащ бутон 3Ам. Препоръчвам го за всички лодки за захранка.

Промоции на месец декември

Соларен панел 30 Вата за зареждане на вашите акумулатори. Към пълната версия. Панти за контейнерите комплект. Цена на Лодка за захранка. Заряд до 6 клетъчни полимерни акумулатори. Метален кардан 4х5 - 1бр.

Перфектeн за мотор Johnson Поправка на Лодка за захранка. Има вградена функция за миксиране на два двигателя. Спийд контролер A с реверс за четкови мотори 4. Мнение за Лодка за захранкаМнения Лодка за захранка. Букса HX60 до 60Ам комплект.

Нови продукти за декември - Мех. части за лодки за захранка

Двигатели 2 бр. Лодка за захранка — може да бъде закупен от нас. Доставка на Лодка за захранка. Монтажна стойка безчеткови мотори-метална.

Ос 4мм? Запомня 20 модела в паметта. Винт за лодки с 2 лопати - 2бр. Отвор за остта 5мм. Микропроцесор следи заряда и изключва автоматично при зареден акумулатор. Дължина ,мм.

Напишете коментар

Изхвърля л. Тежи 54 гр. Мини лагер 8х4х3 мм. Тегло гр. Позлатени оригинални конектори XT мъжки и женски комплект.

Подходящ за контейнери с ел. Контролен блок за отварянето на контейнерите. Ос 4мм. Комплекта включва:. БЕК 3Ам. Двигателят монтиран в помпата е правотоков. Разряд от 0,1 до 7 Ам. Измервателни уреди!

Тегло гр. Без LCD дисплей. Карта на сайта.

Общо тегло с акумулатори 8,5кг? Дистанция на работа при самолети 2км. Максимум 3 Ам? Захранване от волта.


Facebook
Twitter
Коментари
Славдо 06.08.2019 в 00:41 Отговор

Капаци за контейнерите комплект с панти 2бр.

Агнена 30.07.2019 в 07:58 Отговор

Водозащитен цифров вотмер.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.