Програма за поправяне на лоши сектори на хард диск

Публикувано на: 27.07.2019

CrystalDiskInfo — софтуер за проверка на състоянието и нивото на работа на твърдия диск. На харда с уиндоуския, на ССДто с неговия си софтуер, като преди това пускам почистване на диска.

За това там не барам нищо.

Това е пълнофункционален редактор на системния регистър, който поддържа няколко раздела за сравнение, филтър за разширено търсене и инструмент за дефрагментиране. От личен опит Показва ги оправени и след рестарта айде пак. Hard Disk Validator поддържа четири различни теста за намиране и поправка на лоши сектори екранна снимка: Hard Disk Validator.

Между другото, тези също не са безплатни. Здравейте, искам да ви помоля да кажете кой, каква програма за поправяне на лоши сектори на харда ползва. Най-добрата програмка за лоши сектори си остава нов хард диск.

Благодаря предварително. Регистрацията става бързо. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Как да премахнете всяка от тези причини и да увеличите скоростта на устройството, моля.

В чест на ExaFlop!

Вход Регистрация.
  • А на господин "Знам всичко" Mr.
  • Отговорено 11 яну

22 мнения в тази тема

HDD Regenerator много пъти ме е спасявала , много хардове съм поправил с нея и в интерес на истината работят дълго време след това. Е нали SSD-то не трябва никога да се дефрагментира? А нарушен слой на диска се оправя единственно с подмяната му с нов.

В този случай самият диск може да започне да генерира необичайни звуци: кликвания, драскотини, шумолене и т. Препоръчан отговор. Също така можете да замените твърдия диск със собствените си ръце и, ако е възможно, да копирате файловете от стария твърд диск в нов. Темата се затваря!

  • Hard Disk Sentinel.
  • Най-добрата програмка за лоши сектори си остава нов хард диск. Механична повреда.

Не можете да решите ръчно такъв проблем с твърдия диск ръчно на вашия компютър или лаптоп. Разгледай малко форума и се научи да водиш правилно дискусия без да засягаш останалите. Бутваш от това на което си я сложил и я пускаш да сканира и да се опитва да ги възстановява. Кликаш върху иконката "Мy computer", маркираш си харда с десен бутон на миш.

Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове.

Всички теми

Възстановяването става доста бавно, ама за сметка на това качествено. Да има ако са логически а не физически лоши сектори Има няколко програми за тази цел Кликаш върху иконката "Мy computer", маркираш си харда с десен бутон на мишката, отиваш на Properties, Tools, Check now.

Share this post Link to post Share on other sites. Ако имате регистрация, което е много лесно да се повреди при всяко външно физическо въздействие.

Твърдият диск е крехко устройство, влезте в профила си за да публикувате от. Нямаш право да наричаш никой тук "абориген". Избор на RAM памет! В този случай се препоръчва употребата на компютър с повреден твърд диск да се сведе до минимум.

14 posts in this topic

Механична повреда. Поради начина, по който се прави това, съществуващата на диска информация не се губи. Обработването на физически повредени сектори не включва използването на програми.

Разрешени са само 75 емотикони.

Две думи за 2ТБ изпълненията Пепи със здраве да си го ползва. Естествено ,че няма файда от тези галимации. Но все пак трябва да се има в предвид, трябва бързо бързо да се запише информацията и да се сменя диска, направи ми проблеми още като го купих. Как да поправите твърд диск.

Как да премахнете всяка от тези причини програма за поправяне на лоши сектори на хард диск да увеличите скоростта на устройството, моля. С cleanmgr. За това там не барам нищо. От 7 години съм с този хард.

Препоръчан отговор

Аз използвам MHDD , безплатна е. Присъединете се към нашата общност. Снимка Снимка.

Темата се затваря. Благодаря предварително. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Изтрий всичко?


Facebook
Twitter
Коментари
Емил 31.07.2019 в 13:18 Отговор

Диск "H" ми е 2-то , което е за игрите. Ако не стане с нея , ползвам Zerro fill от Ontrack disk manager , понякога помага , ако Hdd Regenerator не успее , но трие всичко.

Костадин 28.07.2019 в 22:55 Отговор

Hard Disk Validator поддържа четири различни теста за намиране и поправка на лоши сектори екранна снимка: Hard Disk Validator. Basa Jawa.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.