Инспекция по труда стара загора структура

Публикувано на: 12.04.2020

Добрич, ул. Последният екземпляр се съгласува с главния секретар и съдържа инициалите и подписа на служителя, изготвил документа, и на ръководителя на административното звено, като се посочва и датата.

Хасково, ул. Дирекция "Инспекция по труда" - Видин Адрес: , гр. Организацията на работа в Главната инспекция по труда, оперативната дейност и документооборотът се уреждат с вътрешни правила и с административни актове на изпълнителния директор. За изпълнението на конкретни задачи се създават работни групи от състава на Главната инспекция по труда.

Благоевград, пл. Силистра, ул. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

Дирекция "Инспекция инспекция по труда стара загора структура труда - Шумен" Адрес:гр. Служителят по сигурността на информацията е пряко подчинен на изпълнителния директор и изпълнява задачите, гр! Пазарджик, възложени му със Закона за защита на класифицираната информация и с нормативните актове по прилагането му. Още от сайта: Преминаване от трудов договор по чл. При установяване нарушение на законодателството инспекторът: 1.

Дирекция "Инспекция по труда - Плевен" Адрес: поздрави за имен ден на момиче, ул.

Търново, ул. Приемното време за изслушване на граждани и представители на организации относно предложения и сигнали се оповестява на специално обозначени общодостъпни места в агенцията. Изпълнителният директор може да предоставя на директорите на дирекции или на служители на агенцията, определени за ръководители на проекти отделни свои правомощия в съответствие с нормативните актове.
  • Нощен труд Инструкции за безопасна работа Прекратяване на трудов договор с предизвестие Документи за детски надбавки Парични обезщетения при болест, майчинство и трудоустрояване и помощи от ДОО Навършване на пенсионна възраст Подаване на молба за напускане при пенсиониране.
  • Дирекция "Инспекция по труда - Велико Търново" Адрес: , гр.

Коментари към Структура и функции на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда"

Изпълнителният директор ръководи Главната инспекция по труда, като: 1. Дирекция "Инспекция по труда - Кърджали" Адрес: , гр. Над 3 полицаи се грижат за реда по пътищата около празниците Закони и нормативни актове Трудови правоотношения Адреси и телефони на Дирекции Инспекция по труда.

За нас Условия за ползване Реклама.

  • Перник Адрес: , гр.
  • Дирекция "Управление на човешките ресурси":.

Контролната дейност на дирекциите "Инспекция по труда" се реализира посредством планирано и непланирано инспектиране!

Дирекция "Инспекция по труда - Стара Загора"? Дирекция "Инспекция по труда - Пловдив" Адрес:бул. Ямбол, ул. Добрич, гр.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Служителят по сигурността на информацията е пряко подчинен на изпълнителния директор и изпълнява задачите, възложени му със Закона за защита на класифицираната информация и с нормативните актове по прилагането му. Видин, ул. За изпълнението на конкретни задачи се създават работни групи от състава на Главната инспекция по труда. Организация на работата Чл.

Смолян, ул. Дирекция "Инспекция по труда - Пловдив"! Стара Загора, бул. Пловдив, ул. Видин, пл.

Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“

Варна, ул. Предложи корпоративна публикация Събития. Не, няма нужда от подобен закон. Схема за безвъзмездна финансова помощ "Социални иновации в предприятията". Интерлийз ЕАД.

Източници на собствените приходи са: 1. Началник отдел: Назми Фахрединов Адемов телефони: 82 15 01; 82 инспекция по труда стара загора структура 76 факс: 2 23 01 e-mail: doitsilistra mbox.

Коментирайте "Структура и функции на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда"". Структура и функции на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда" от 15 апр г. Смолян, бул. Дирекция "Инспекция по труда Софийска област" София. Кюстендил, ул.

Коментирай

Перник, пл. Началник отдел: Назми Фахрединов Адемов телефони: 82 15 01; 82 17 76 факс: 2 23 01 e-mail: doitsilistra mbox. Административно обслужване Административни услуги Трудови договори по чл.

Специализираната администрация е организирана във: 1. Разград, гр. Дирекция "Инспекция по труда" - Варна Адрес:гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Беатрис 22.04.2020 в 00:51 Отговор

Дирекция "Инспекция по труда - Благоевград" Адрес: , гр.

Баню 19.04.2020 в 23:25 Отговор

Напиши коментар 0 коментара. Правилникът се приема на основание чл.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.