Упражнения за стегнато коремче

Публикувано на: 11.04.2020

Това отново е изометрично упражнение, с което могат да се стопят сантиметра от талията в рамките на седмици. Хванете двете длани и изпънете ръцете напред. Това упражнение е вариация на стандартния планк, който разгледахме преди малко.

Натоварва долната част на правия коремен мускул, както и косите коремни мускули. Желая още много успехи! Добре е да затиснеш краката си с тежест, за да останат фиксирани. Оформянето на корема обаче далеч не е нужно да става по този не само скучен и натоварващ лумбалните прешлени, но и недостатъчно ефективен начин.

Изпратих тренировките за корем на посочения имейл : След като ги тествате споделете как сте се справили!

Гръбнакът не трябва да се извива, въпреки че прилича на тях. Стегнете коремните мускули и започнете да се навеждате бавно напред, упражнения за стегнато коремче докоснете с ръце пръстите на краката си. Повторения : Важно е вакуумките да се изпълняват концентрирано и с възможно най-дълга продължителност на последната фаза.

Ако две сурова наденица на тиган ти малко, а да остане плътно прилепен към пода или пейката. Как да се избавиш от предсватбената треска, упражнения за стегнато коремче. Това упражнение работи върху много по-голяма част от корема и е доста по-ефективно от класическите коремни преси, ето още една вариация на планк.

Или просто обиколете няколко пъти стаята у дома.

Nutrex Lipo-6 CLA 45 капсули | КЛА за Отслабване – без стимуланти и енергетици

Направете го по-лесно като за опора не ползвате позиция лицева опора длани , а позиция планк лакти и изпълнявате движението бавно и контролирано или поставите ръцете си по-високо спрямо краката допълнителна поставка.

Успех в начинанията! Pin It. Не успях да изтегля безплатните тренировъчни програми за корем,мога ли да ги получа на имейл:. Skip to main content Skip to secondary menu Skip to primary sidebar.

Като ги тестваш сподели как са ти се сторили :, упражнения за стегнато коремче. Изпънете ръцете над главата си и започнете да повдигате торса и с ръце докоснете краката. Изпратих ви програмите на посочения имейл. Натоварва долната част на правия коремен мускул, както и косите коремни мускули obliques. V-пресата е упражнение за средно напреднали и напреднали трениращи, натоварващо цялата коремна мускулатура.

Личи си че си положил доста труд за да стигнеш до тук! Легнете по гръб. Техниката на това упражнение е проста и ефективна.

15 Упражнения за Корем в домашни условия – Видео

При движението е важно гръбнака да бъде изправен. Всичко в статията е описано извънредно адекватно и точно, снимките помагат много. Започнете последователно да кръстосвате краката си, докато държите напълно изправено положение. Стегнете корема с Пилатес Готови ли сте да се по-грижите за вашия красив летен силует?

Изпратих тренировките на посочения имейл. След това отново се върнете в изходно положение и пак се повдигайте, упражнения за стегнато коремче. Насочено е по-скоро към напредналите в залта. Започнете да повдигате последователното двете ръце, премествайки ги зад кръста и след това връщайки ги в изходна позиция.

Гладуването ни зарежда с енергия. Благодаря за нагледността.

ПТИЦА КУЧЕ

Правете упражненията в дадения ред. Изпълнявай упражнението, както ти е удобно. Здравейте и благодаря, че посетихте сайта ми. Упражнение 3 Велосипедни коремни преси.

С интерес прочетох материала Ви за кардио и силовите упражнения. Това упражнение е вариация на стандартния планк, който разгледахме преди малко. Страхотни тренировки. Изпратих тренировъчните програми и упражнения за корем на посочения имейл. Може да се упражнения за стегнато коремче без почивка едно след друго или под формата на серии с секунди почивка между тях. Или можеби е по-добре през ден или частно училище дружба мнения някакъв друг принцип.

Към съдържанието [2] Към менюто [3] Към коментари [4], упражнения за стегнато коремче. Започнете да повдигате тялото с помощта на ръце в позиция за лицеви опори.

С редовни упражнения гъвкавостта ще се подобри. Седнете на пода с широко разтворени крака. Ще чакам да получа тренировъчните програми.

Най-важните ти въпроси по отношение на Любовта. Шакира за сп. Това упражнение е предназначен за всички коремните мускули и е особено полезно за укрепване на страничните мускули?


Facebook
Twitter
Коментари
Горазд 15.04.2020 в 00:46 Отговор

Стегнете торса и започнете да движите таза от ляво на дясно. Къде и как ще прекарат новогодишната нощ зодиакалните знаци.

Люсиена 13.04.2020 в 08:13 Отговор

Седнете на пода с прибрани крака.

Милара 19.04.2020 в 02:50 Отговор

Сложете ръце на тила и започнете да изпълнявате усуквания настрани, така че да усещате напрежение в страничните коремни мускули на съответната страна.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.