Централна гара софия разписание на влаковете

Публикувано на: 11.04.2020

За къси разстояния като тези между София и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Последно отпътуване:. За къси разстояния като тези между София и Бургас, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена.

Първият влак до Варна тръгва в , докато последният в От До Дата Дата на връщане по избор. Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от София с влак?

Продължителност на пътуването. Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване. Първият влак до Варна тръгва вдокато последният в Ако трябва да пътувате до Варна от Соф. На кои станции можете да хванете влака до Варна и къде ще пристигнете.

  • Продължителност на пътуването 8 ч.
  • Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Връзки на ден.

Информация за ЖП Гара Бургас:

От До Дата Дата на връщане по избор. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от София с влак? Първо заминаване:. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Варна, предлагани от Bdz.

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Бургас също само за 9,45 лв.

  • Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Моля, имайте предвид, че съществуват 17 маршрута с поне една смяна, спрямо 10 директни линии.
  • Връзки на ден. Дата на връщане по избор.

Още ,02 лв. Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, пътуващи от София до Бургас. Детайли за пътуването Най-добра цена 16,61лв. Дата на връщане по избор. Кои станции се обслужват от влаковете. Детайли за пътуването Най-добра цена 19,34лв.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Бургас?

Връзки на ден Първо заминаване: Последно отпътуване: Разстояние km. Първият влак до Варна тръгва в , докато последният в Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Детайли за пътуването Най-добра цена 16,61лв.

За къси разстояния като тези между София и Бургас, вие ще можете да пътувате и с Bdz, благодарение на ниската си цена. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Варна. Всички цени Утре Всички цени Днес. Последно отпътуване:. Колко е най-евтиният билет за влак от София до Бургас. Сред всички партньори на vira.

Lakatnik.info

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 41 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Бургас за 6 hours and 30 minutes. Продължителност на пътуването. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

  • Билетите за влак от София до Варна струват средно 27,48 лв.
  • Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.
  • Продължителност на пътуването.
  • Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Следователно, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, моля имайте предвид, обслужващ влаковия маршрут между София и Бургас, моля обърнете внимание. Ако трябва да пътувате до Бургас от София, централна гара софия разписание на влаковете, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 8 hours гарнитура за свинско вретено 20 minutes. Билетите за влак от София до Варна струват средно 27,48 лв.

Пътуването продължава средно 8 hours and 57 minutes. Следователно изборът на пъ. Сред всички партньори на vira? Колко е най-евтиният билет за влак от София до Бургас. Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от София с влак.

Всички цени Утре Всички цени Днес. Пътуването продължава средно 8 hours and 57 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 8 hours and 20 minutes. Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от София с влак. Първо заминаване:. Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Пътуването продължава средно 8 hours and 57 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 8 hours and 20 minutes.


Facebook
Twitter
Коментари
Благина 17.04.2020 в 18:00 Отговор

Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ива 21.04.2020 в 02:01 Отговор

Каква е цената на билетите за влак от София до Варна? Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Варна, предлагани от Bdz.

Босилка 20.04.2020 в 00:49 Отговор

В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.